ALL ROUND BANDSCEES COOLS PARTYBAND

De Cees Cools Partyband bestaat uit zang, piano/keyboards, sax en drums/percussie. Voor uw huwelijksfeest, dinerdansant, bedrijfsreceptie is de Cees Cools Partyband een goede keuze.

Tijdens de ontvangst van uw gasten kunt u genieten van sfeervolle achtergrondmuziek. Heeft u vervolgens een diner met uw gasten dan wordt het repertoire en het volume afgestemd op de heersende sfeer.

Tussen de gangen door wordt het repertoire aangepast zodat er eventueel gedanst kan worden. Indien gewenst kan uw feest in de loop van de avond afgesloten worden met een aantal danssets.

De Cees Cools Partyband is een uitstekende band van hoog niveau met Internationale ervaring.

 CELEBRATION

Celebration bestaat uit zeven professionele musici die al ruim zeven jaar op de meest uiteenlopende evenementen hebben gespeeld. Celebration die bekend staat om de kwaliteit, uitstraling en het veelzijdige repertoire. Daarom hebben bedrijven als KPMG, Jaarbeurs Utrecht, Amstel Hotel, Hilton Amsterdam, Footlocker, NCRV, NOVA, VNO-NCW, KNHB, Sony Nederland, DAF Trucks, Hotel Krasnapolsky Amsterdam, D-reizen KNVB etcvoor hun feest Celebration gekozen.

In 1997 heeft Celebration op uitnodiging van de Hollandse Club in Singapore gespeeld, en in 2002 en 2003 heeft Celebration in Cyprus gespeeld op uitnodiging van het `Four Seasons Hotel`.

Vindt u zeven muzikanten niet voldoende, dan biedt Celebration de mogelijkheid om de band uit te breiden met een extra zangeres of blazers, waardoor het geheel nog spectaculairder wordt.Of het nu gaat om een swingend studentenfeest, een chic diner dansant, een personeelsfeest of een te gekke bruiloft, met Celebration is alles mogelijke. Mede door een perfecte geluidsinstallatie en lichtshow, is Celebration het absolute hoogtepunt op uw feest.
DAYLIGHT SUPERBAND

Daylight Superband is een van de beste allround orkesten van Nederland.

De zes enthousiaste bandleden van Daylight Superband, waaronder een zanger en een zangeres, zorgen voor een geweldige sfeer. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een bruiloft of een feesttent, met Daylight Superband is uw feest altijd geslaagd!

Daylight Superband staat garant voor een optreden met swingende muziek. Actuele hits worden afgewisseld met dance-classics en sterke medleys. Ook Nederlandstalige nummers, zowel feest als pop, staan natuurlijk op het programma. Het begeleiden van artiesten behoort eveneens tot de mogelijkheden en als extra is er nog een knallende Blues-Brothers act.

Daylight Superband speelt door de juiste repertoirekeuze goed in op de sfeer van de avond. De sets staan dan ook nooit van tevoren vast. Het belangrijkste is dat het publiek het naar zijn zin heeft en daar weet Daylight keer op keer weer in te slagen!

Eventueel kan Daylight Superband worden uitgebreid met een spetterende bazerssectie.GO YELLOW

Go Yellow is een van de beste allround bands van Nederland. Het orkest dat ieder feest, personeelsfeest, bruiloft of festival gegarandeerd tot een succes maakt. Uw avond zal muzikaal worden aangekleed zoals u dat wilt, van prettige achtergrondmuziek tot spetterende dansmuziek. Laat u zich verrassen door de Abba-act, dans mee met de Grease-act of laat u meeslepen door de Tina Turner imitatie. Go Yellow maakt er een avond van om nooit meer te vergeten! De presentatie en de opbouw van de avond is in handen van twee zangeressen die zonder enige moeite de juiste sfeer zullen neerzetten. Zij kiezen bewust voor een passende, aanstekelijke show en gevarieerde, dansbare en herkenbare covers; dance classics, disco, soul, rock`n roll, jazz, funk, latin, nederpop, easy-listening, noem maar op. Go Yellow bestaat uit twee zangeressen begeleid door een vijf man sterke band. Dit kan worden uitgebreid met een blazerssectie, Go Yellow Extra, om uw feest nóg swingender te maken. Of uw feest nou plaatsvindt in een restaurant of in een grote concertzaal, Go Yellow zal garant staan voor een geslaagde avond.

 HEART OF SOUL

The Heart of Soulband behoort tot een van de beste allround orkesten. De vijf enthousiaste bandleden zorgen voor een geweldige sfeer, of het nu gaat om bedrijfsfeesten, een bruiloft of een feesttent, met The Heart of Soul is uw feest altijd geslaagd!

The Heart of Soul is een kleine formatie en dus ook makkelijk te plaatsen op kleine podia. De band staat garant voor een optreden met swingende muziek. Actuele hits maar ook dance-classics en een dosis Nederlandstalig staan op het menu.

Een goede repertoirekeuze zorgt ervoor dat eenieder aan zijn trekken komt en inspeelt op de sfeer van de avond. Het belangrijkste voor de Heart of Soulband is dat het publiek het naar zijn zin heeft en daar weet The Heart of Soulband keer op keer weer in te slagen.
The Heart of Soul, geen kleedkamer te klein, geen podium te groot, dat is het motto van deze dynamische band!LA STAMPA

Het Repertoire waarmee Volendam’s beste feestband La Stampa haar bedrijfsfeesten en bruiloften altijd tot een waar feest maakt, is niet zomaar even in een lijstje samen te vatten. La Stampa heeft namelijk, geen vaste sets of setlijsten maar kijkt de situatie altijd ter plekke aan, en speelt daar op in. Zo kan ook aan speciale wensen van het bruidspaar of van de gasten worden voldaan en kan met de samenstelling van de gastengroep (jong, oud, gemiddeld, gemengd etc.) rekening worden gehouden.

Ook wordt het repertoire van La Stampa steeds weer vernieuwd, -want de kracht van La Stampa zijn de hits van NU, gecombineerd met de krakers uit het verleden. Natuurlijk bouwt La Stampa een feestavond op een gedegen manier op:

Tijdens het binnenkomen van de gasten wordt bijvoorbeeld een perfect stuk instrumentale muziek geleverd, die prachtig aanwezig is, maar nooit stoort. Vervolgens wordt voorzichtig het vocale werk ingezet, waarna (indien gewenst) de dans wordt geopend met foxtrot, quickstep, wals of iedere andere gewenste dans.


Wilt u niet dansen? Geen Probleem !! Uit het dansgebeuren volgt vanzelf het feest en laat dat maar aan La Stampa over, een betere feestband is er niet! La Stampa speelt wat u wilt horen, en wisselt zonder moeite van foxtrot naar disco naar pop naar dance naar rock naar polonaise en weer terug. Gewoon zoals u het zelf wilt.MIDNIGHT SPECIAL

Midnight Special is een allround dance band met een uitgebreid repertoire, uitermate geschikt voor jullie bruiloft en / of personeelsfeest.
Het repertoire van Midnight Special omvat diverse stijlen muziek: easy listening, ballroom, jazz, 70-er jaren disco, hits uit de jaren 80 en 90, Latijns Amerikaans, Nederlandstalig, Italiaans en Spaans repertoire, rock, funk, soul, sixties, rock`n roll en veel huidige Top 40 hits.
Vaste setlijsten van Midnight Special zijn er niet: de opdrachtgever kan van te voren aan de hand van de repertoirelijst de muziekkeuze bepalen. Ook bepaalt de opdrachtgever het volume van de muziek. Het is mogelijk muzikale verzoeken 2 maanden voor aanvang van het feest bij Midnight Special in te dienen. Midnight Special is in het bezit van een geluidsinstallatie tot 300 personen. De bandleden van Midnight Special treden op in Italiaanse design pakken uit Parijs van een Japans ontwerper.

 

 TALL BLONDE

Tall Blonde is een band die al behoorlijk wat jaren meedraait. Waarom de naam Tall Blonde? Wel, een band met 2 zangeressen waarvan er een langer en de andere wat blonder is vraagt gewoon om zo`n leuke naam. Verder blijkt er een Nieuw-Zeelandse bier te zijn dat Tall Blonde heet. En bier en feest gaan prima samen.

Met z`n negenen spelen we covers op onze manier, met veel eigen inbreng, maar zonder de originele versie te kort te doen. De lekkere, volle sound van Tall Blonde is te danken aan het goede samenspel van de band en de meerstemmigheid in de zang. De bandleden kunnen het prima met elkaar vinden en hebben heel veel lol in muziek maken en optreden en stralen dat ook uit op het podium. Vooral géén ingestudeerde danspasjes dat is het motto! We spelen bijna alles, van lichte pop tot stevige rock, uit de jaren 70, 80 en 90, maar ook dat wat nu in de hitlijsten staat en waar je lekker op kunt dansen. Aangezien je op schlagers, levensliederen en carnavalskrakers niet echt kunt dansen, spelen wij die niet… Verder maakt het eigenlijk niet uit, als de dansvloer maar vol is en je feest dus geslaagd is!TRUECOLORS PARTYBAND

Een absolute topband o.l.v. Klaas Greve (ex.Candel light), Klaas begeleidde grote namen als ``Marco Borsato, Lee Towers en René Froger``, en formeerde zes jaar geleden een compleet nieuwe groep om zich heen.

Vier top muzikanten en twee getalenteerde zangeressen voor een onvergetelijke avond.
De band speelt met succes op uiteenlopende evenementen van bruiloften tot bedrijfsfeesten.

True Colors Party Band heeft een zeer breed repertoire o.a: Nederlandstalig, funk - soul, disco en niet te vergeten rock`n roll.

Naast dit repertoire brengen zij een spetterende Blues brothers act. True Colors zorgt voor een ongedwongen sfeer, dit komt mede door de vlotte presentatie van de zangeressen en de eeuwigdurende humor van de muzikanten.