ANIMATIEBARONESSE

Stelt u zich voor; een broeierige en decadente sfeer vol overvloed, waar luxueuze poederdozen, duimendik fluweel, schitterende juwelen, overheersend parfum en een scala aan tres chique en etiquette de boventoon voeren. Uw gasten kunnen weer in deze tijd terugstappen alsof zij meespelen in een setting van weleer, alwaar intriges het hof op stelten zetten en de edelen het voor het zeggen hadden.
De drie Baronessen van de Delicatessen zijn een eigentijdse vertaling en levend bewijs van deze overheersende weldaad. Zij verwelkomen uw gasten in deze sfeer en maken hen wegwijs in de verwarrende kunst van het adellijk zijn.`Noblesse Oblige` een begrip dat te pas en te onpas zal worden misbruikt!.

Wij stellen aan u voor:
De kunstzinnige spreekstalmeesteres Mona Lisa d`Eos du Croy geeft haar artistieke kijk op een uitzinnige wijze gestalte. De correcte en klassiek geschoolde stem Decolleté de Chanel No. 6 weet alles volgens etiquette in winstgevende banen te leiden. De amoureuze ballerina Amoralia van Hengstenheuvel tot Hemelsdal is daarentegen alleen uit op mannelijk schoon, welke zij op een naïeve doch verleidelijke wijze in een dans weet te kneden. Deze drie adellijke dames zijn innemend, opvallend en karaktervol.

 

Ze wenden gedurende de avond al hun charmes aan om de meest edele persoon tussen uw gasten te ontdekken, bij te schaven of zonodig gewoonweg volledig te creëren.De drie Baronessen van de Delicatessen zijn ongetwijfeld de opmerkelijkste aanwinst voor uw evenement. Laat oude tijden herleven in een pittige omlijsting, laat een stoffige imago polijsten en geef deze adellijke dames de vrije hand, want geef toe: zij zijn waarlijk encroyable!

De Klassieke Baronessen kunnen tijdens uw evenement op verschillende manieren worden ingezet: De drie Baronessen onthalen uw gasten vocaal, ze stellen zich aan hen voor en nodigen hen op gepaste wijze uit om hun `Chateau` binnen te schrijden.

Rode draad:
De drie Baronessen hebben nog veel meer noten op hun zang. Enige sprekende anekdotes kunnen wij u alvast wel verklappen: gedurende uw festivité betreden zij ook hoogst persoonlijk het podium en zorgen gezamenlijk voor een eigenzinnige opening of muzikaal intermezzo. Zo kondigen zij ook muzikaal meerstemmig en geheel op eigenzinnige wijze sprekers, artiesten en dinergangen aan. Deze dames van weleer verschijnen op de meeste onverwachte momenten en verrassen uw gasten op theatrale wijze met hun bizarre dialogen, opzienbarende sketches en tragikomische teksten. Daarnaast kwijten zij zich, zoals zij tijdens hun excellente opvoeding hebben geleerd, van hun taken der gastvrijheid als `vrouwen des huizes`.

Animaties:
Het doel van deze charmante en ietwat ondeugende dames is om tijdens het festivité het adellijke niveau en de aanleg voor adel van de aanwezige gasten te peilen. Middels verscheidene komische animaties als het `drankorgel` de `Vip-behandeling`, de `danssalon` en het `diner privé` worden uw gasten ingeleid in het geheime en hoogwaardige leven van blauw bloed. De etiquette der houding en gedrag worden uitvoerig getest en gepresenteerd tijdens de mobiele culinaire onderonsjes. U kunt worden uitgenodigd voor een "diner privé" bij kaarslicht, waarin u smaak, galantheid en etiquette wordt beproefd. De drie Baronessen kunnen ook op deze ludieke wijze het dessertbuffet openen. Uw gasten krijgen dan de gelegenheid aan de tafeltjes van de dames de lekkernijen alvast voor te proeven.

Zangact:
Graag laten zij zich verleiden om zelf een aantal liedjes op het podium ten gehore te brengen. De drie Baronessen kijken daarbij terug op het goede van vroeger en brengen daarom een programma met chique `danssalon` liedjes om nostalgische herinneringen te doen herleven. Uitbundige dansprestaties zullen continu door uw eigen publiek worden tentoongesteld. Natuurlijk verlangen zij daar de kundige assistentie van de geluidsbaron bij, om hun profilering tot perfectie te laten komen. Enkele uwer gasten zullen een hoofdrol worden toebedeeld in dit interactieve samenzijn. (Prijs op aanvraag)

Overige thema`s;

Drie Kristal Baronessen.
Maak van uw samenzijn een chique en stijlvol gebeuren. Laat u ontvangen door deze "frozen beauty`s" en ervaar hun verfrissende schoonheid. Gehuld in eigenzinnige extravagante en gedeeltelijk witte transparante ijskostuums, weten zij hun omgeving te imponeren en diffuus te verlichten.

Drie Future Baronessen.
De Future Baronessen zijn opvallend, vrouwelijk, buitenaards charmant en Up to Date. Laat u door hen meevoeren naar een nieuwe beleving van het heden. Reik de Future Baronessen de toverstaf aan en zij creëren vanuit hun adellijke achtergrond een eigentijdse en turbulente avond.

Drie Oriëntaalse Baronessen.
Deze drie schitterend uitgedoste Oriëntaalse dames verwelkomen uw gasten met de bekende oosterse gastvrijheid. Zij nodigen hen uit hun Tempel te betreden, waar een oase van rust op hen zal neerdalen. Neem plaats in de comfortabele kussens en reis mee op uw fantasie naar de plek waar 1001 nachten versmelten tot een onvergetelijke avond.BEDDENGOED SCULPTUREN

Naast de theaterprogramma`s beddengoed en Scharrellakens brengt dit trio het decoratieprogramma Sculpturen. Deze kunnen afzonderlijk of in combinatie gebracht worden. In sculpturen vormt de groep een levend decor. Op stijlvolle ronde podia met gordijnen en passende verlichting treft u verstilde figuren aan.
Door hun bijna continue aanwezigheid lijken ze hier al sinds jaar en dag te staan. Toch zal de oplettende toeschouwer zien dat er leven schuilgaat in de beelden. Zij ontwikkelen zich langzaam tot adembenemende sculpturen. De levende beelden verlenen uw festiviteiten een artistieke meerwaarde. Deze decoraties van allure verrijken de sfeer en verlevendigen uw presentaties.
De beelden zijn uitstekend inzetbaar op de zijkant van een podium, naast toegangsdeuren, aan de zijkant van een buffettafel, aan weerszijden de garderobe, maar natuurlijk ook middenin de feestzaal tussen het feestgedruis. De sfeervolle beelden bewijzen dat decors niet altijd plat hoeven te zijn.

 
CHAMPAGNERE

Deze indrukwekkende creatie presenteert op stijlvolle wijze champagne, wijn en frisdranken.

Een mooie kunstzinnige combinatie van metaal, glas, licht en vloeistof in elegant samenspel met een dame in een zilveren jurk.

In de flexibele metaalconstructie worden 51 glazen geplaatst welke onopvallend aangevuld worden.

Zowel geschikt voor kleine als grote aantallen gasten.

 

 

 DE FAMILY

Een kleurrijk familiespektakel met Papa, Mama en hun kinderen Skid, Milly en Baby. Animatie, interactie en kleine shows, steltlopen, rolschaatsen, monofietsen, acrobatiek, jongleren en clownerie. De familieleden werken samen, solo en in diverse andere combinaties. Kortom: een flexibel programma voor jong en oud.

 

 


 GANZENPARADE

Deze unieke verbijsterende combinatie van mens, muziek en gans brengt groot en klein in verrukking als ze in een echte fanfare voorbij marcheren.
Gebaseerd op de eeuwenoude traditie van ganzenhoeden, brengen "The Jolly Walkers" deze originele ganzenfanfare samen met rasechte Toulouser Ganzen. Deze ganzenfanfare is de olijke, vrolijke en zeker meest ludieke noot op uw evenement.

 

 


JASPER KLEIN

Als pasgeboren baby plaste hij de dokter recht in zijn gezicht. Sindsdien is zijn humor een stukje verfijnder geworden. Jasper Klein Klouwenberg is een veelzijdige inzetbaar improvisatieacteur en presentator. Op komische wijze weet hij uw gasten in zijn spel te verleiden, te verrassen en te veroveren. Allround actief voor elke gelegenheid.

Jasper speelt de volgende acts: De Oranje Official, De Cleaning Cowboy, Ziener yjikkoen d`Obiba, Showmaster Jake Hartman, Private Investigator Plus, Professional Parking, Kramp vd Plas, Aso Joe Bolero, Tante Hedonia, Swinggozer, Superober en Hippie.

Ook is het mogelijk exclusieve acts te creëren, die precies aansluiten bij uw doelstelling.
1
LIVING STATUES

Living Statues geven alleen of als living statue gallery een kunstzinnige dimensie tijdens uw feest, evenement of in uw winkelcentrum.
Desgewenst kan rond elk thema of product een statue op maat worden gecreëerd.ewenst) de dans wordt geopend met foxtrot, quickstep, wals of iedere andere gewenste dans.
1

1
MADAMES JOSEPHINE

Eindelijk een tafel die tintelt...
Deftigheid ten top, met een knipoog: Les Deux Madames Josephines. Een act om ‘U’ tegen te zeggen. Wilt u een toost uitbrengen? Een toespraak beklinken? Een voornamere manier om het glas te heffen is er niet. Les Deux Madames Josephines kennen de overtreffende trap van feestelijk. Zij schenken een Franse champagne, een Italiaanse spumante, een Duitse sekt of een Spaanse cava. Zolang het maar bruist, bubbelt en tintelt. Maar denk eraan: pink omhoog. Want onderwijl waken de freules over inachtneming van de beleefdheidsregels en omgangsvormen. Etiquette, snappez-vous!p?
Les Deux Madames Josepine Dé wandelende Champagnebar voor elke gelegenheid . Les Deux Madames schenken niet alleen drankjes, maar serveren ook hapjes


1

1
MASKER PERSONAGES

Mensen wijzen, stoten elkaar aan, het stel is in de buurt. Deze personages, die door hun maskers nog het meest aan stripfiguren doen denken, hebben al menig lachsalvo op hun naam staan. Ze zijn onderweg op hun, in verhouding, veel te kleine motor. Hij reikt niet hoger dan de knie! Ze maken van alles mee, steeds afhankelijk van wat er op hun pad komt en waar het publiek ze toe uitdaagt. Af en toe stappen ze af en spelen ze een korte theaterscène. Ze zijn ontwapenend, eigenzinnig en komisch tegelijk. Een markant duo dat nooit ongemerkt zal passeren.

Het bijzondere van deze motor is dat hij ronkt en rookt terwijl alles elektrisch is. Dus ook binnen rijden is geen probleem. En de omvang? Hij kan door een gewone deur heen.

De act is geschikt voor bedrijfsevenementen en als straatact op straattheaterfestivals en tal van andere buitenevenementen...1

1
MR EN MEVR DE WIT

Deze bijdetijdse figuren passen in ieder hedendaags decor.
Een drukke winkelstraat. Een etalage. Op hun sokkels in een zaal.
Gewoon ergens bij de ingang voor de ontvangst van de gasten.
Op een bühne setting met decoratieve elementen.
Of als animatie act tussen de gasten.
Een perfecte eyecatcher voor beurzen en/of productpresentaties.

 1

2
PARADE

Drie steltlopers twee muzikanten. Kleurig, hoogbenig, boven de hoofden van het publiek uit. Een schaterlach, een wilde dans. Hoogbenig verdwijnen ze weer. Verbazing achterlatend, ik wil meer...De parade..een eyecatcher van formaat!

 

 

 

2

1
POCOLOCO

Pocoloco is een professionele, humoristische animatiegroep. De acteurs en actrices zijn als trio, duo of solo inzetbaar, tijdens uw receptie, personeelsfeest, bedrijfsopening, beurs of ander evenement.
Pocoloco is flexibel, veelzijdig en creatief. De acteurs veranderen van parkeerwachter in bijvoorbeeld een hostess, maar ook wel hele vreemde gasten. En je zal maar zulk bedienend personeel besteld hebben... De personages zijn aan te passen aan uw specifieke wensen.

 

 

1

1
SAHARAHARA ACT

Of het nu warm of koud weer is, met deze act haal je de zinderende woestijn in huis. Een tweehoofdige buikdanseres op stelten die met haarzelf in conflict is …
een woestijndwerg met percussie die je door de woestenijen gidst …
een charmante schorpioenvrouw, altijd bezig haar domein te markeren (pas op, zij is lief!) …een man die zijn mysterieuze tent overal mee naar toe neemt ...
en een eigenzinnige dromedaris die zijn berijder niet altijd daar brengt waar hij heen zou willen gaan.

Deze groep uit de hete Sahara brengt je hartverwarmend vermaak. Zeer geschikt als komische animatieact, om op feesten en festivals je hart te doen smelten. Uiteraard zijn de figuren ook apart of in paren inzetbaar.1

1
TAFELDAMES

 

Te boeken voor ontvangsten, feesten, recepties, openingen, demonstraties en beurzen. Moving Table Acts zijn beweegbare tafels, waarbij het kostuum en de talenten van de speelster/speler en de aankleding van de tafel een thematisch geheel vormen. Moving Table Acts kunnen worden afgestemd op speciale gebeurtenissen, evenementen en personen.

De Hartendames: Kaarten zijn onschuldig vermaak... totdat ze terecht komen in verkeerde handen! De Hartendames maken er een potje van. Zij spelen alsof hun leven ervan af hangt. Met humor en handigheid als handelsmerk. Ze foefelen en sjoemelen. Liegen en bedriegen. Spelen onder één hoedje. Je reinste doorgestoken kaart... met een knipoog.


Miss Make Believe: geloof maar dat het leuk wordt! Het staat in de sterren geschreven: uw feest wordt een groot succes! Geen twijfel mogelijk. Want Miss Make Believe heeft het voorspeld. Heeft u iets te vieren, te openen of te presenteren? Vergeet dan niet om de `goden` (uw bezoekers, medewerkers, relaties) gunstig te stemmen. Miss Make Believe koketteert en verrast. Benieuwd naar wat de toekomst brengt in zaken, gezondheid, liefde...? Aan de hand van numerologie en Chinese astrologie bezorgt Miss Make Believe de gasten een persoonlijke voorspelling op schrift.

Signoras Amorosas: roosachtig duo Originele animatie, eventueel afgestemd op een speciale gebeurtenis of persoon, flexibel en op tal van evenementen inzetbaar. Zo ontvangen de Signoras de gasten op charmante wijze en zorgen er voor dat het gastenboek wordt getekend. Spontaan en ontwapenend bewegen de Signoras Amorosas zich tussen het publiek. Gedurende de act mogen de gasten proeven van de door hen meegebrachte lekkernijen die vernuftig zijn verborgen in hun kostuum.

Miss MoneyMaker: voor de opwaardering van ieder event.Poen. Ping-ping. Pecunia. Zeg eens eerlijk: wie is er niet dol op geld? Het antwoord op deze vraag verklaart meteen het succes van Miss MoneyMaker.Overal waar zij haar entree maakt, raken gasten in de ban van het slijk der aarde`.Spontaan en speels test zij de omstanders op hun elementaire kennis van de joet, het geeltje en de snip. Hoeveel is de eerste klap waard? En wat wordt iemand die voor een dubbeltje geboren is, zeker niet?

Kleintjes vermaken is geen kinderspel. Voor Mamma Belle wel! Hartendames speelt hier op in met een bijzondere en originele kinderact: Mamma Belle en het Grote Dierenspel. Een moving table act* die hoge ogen gooit bij kinderen van 3 t/m 10 jaar. Een nieuwe dimensie in kinderamusement, waarmee ook ouders en begeleiders zich kostelijk zullen vermaken. Mamma Belle vertelt en zingt, rijmt en maakt pret. Door haar spontaniteit en inlevingsvermogen wint zij het vertrouwen.In no time. `Niets moet en alles mag` is Mamma Belle`s motto. Kinderen mogen meespelen of alleen kijken en luisteren. Als beloning ontvangen ze allemaal een gouden belletje en een kleurplaat met gans. Mamma Belle en het Grote Dierenspel kent alleen winnaars!


1

1
WAARZEGSTER ZEYNA

Kijk eens in een andere spiegel. De spiegel die zeyna voor houdt met haar tarotkaarten. Met haar transparante klamboe creëert Zeyna een kleine intieme ruimte waar je kunt kennismaken met heden verleden en toekomst. Haar rake uitspraken maken altijd vele tongen los. Ook kan Zeyna als waarzegster door het publiek heen lopen of bij u aan tafel schuiven. De outfit kan variëren van middeleeuwse kasteelvrouwen, oriëntaals mysterie, venetiaanse dame tot voodoo-outfit.

 

 

1