BALLON ARTIESTENBALLONNEN CLOWN FRODIE

Voor zowel grote als kleine kinderen maakt Clown Frodie in een razend snel tempo de meest leuke en kleurrijke figuren. Zo nu en dan een goocheltruc zorgt voor de nodige afwisseling. Deze kleurrijke ballonnenpret is inzetbaar op elke locatie en bij ieder denkbaar evenement.

Bij braderieën, winkelcentra en straatfestivals, maar ook op kinderrecepties, openingen en andere evenementen.

  BALLONNEN CLOWN NONI

Natuurlijk zijn er meer clowns die met ballonnen werken, maar Clown Noni maakt er een bont spektakel van dat zijn weerga niet kent.

Door het publiek direct bij de show te betrekken. En door de meest lachwekkende creaties te verzinnen.

Leuk voor iedere gelegenheid!

 

 
BALLONNEN CLOWN SNOEPY

Clown Snoepy is een leuke clown en maakt in een flits de kleurrijkste ballonfiguren voor kinderen. Zeer succesvol op uw feest, evenement of braderie!

 

 

 

 

 BLOONY

Bloony maakt van ieder feest een beestenboel. Bloony maakt van rare lange ballonnen hele leuke ballonfiguurtjes voor groot en klein. Bloony draait nergens haar hand voor om (of is dit nu juist wel nodig)?

Bloony is ook te boeken voor kinderschminken, kinderen kunnen zich laten omtoveren tot poezen, draken, tijgers of wat ze maar willen zijn. LOUIS BAERTS

BalloonMagic is een mobiele show die meerdere keren per evenement vertoont wordt, waarbij het publiek de mogelijkheid krijgt om hun magische kunsten samen met Louis Baerts te vertonen met als beloning een zeer speciale balloncreatie zoals een beer op de motor of zelfs een palmboom compleet met bananen en een zonnebril.

Natuurlijk worden kinderen (en volwassenen!!) tijdens deze show ook uitgenodigd om aan één van de wedstrijden mee te doen en ook hiermee een mooie ballonsculptuur te winnen om mee naar huis te nemen. Deze wedstrijden zijn leuk voor het publiek om naar te kijken en natuurlijk om aan MEE TE DOEN !

Na ca. 10 minuten pauze loopt hij naar de volgende optreed plek om de volgende 20 minuten durende show met nieuwe inhoud te beginnen.

Deze show is ideaal voor winkelcentra of festivals maar ook meerdere shows op één plaats waar het publiek langs loopt kunnen moeiteloos gegeven worden.MARTIJN MARTELL

Dat het modelleren van ballonnen niet alleen bij kinderen in de smaak valt, heeft Martijn Martell al op vele feesten en partijen bewezen. Ook volwassenen staan vol bewondering te kijken hoe Martijn Martell, met een groot gevoel voor entertainment, van ballonnen de mooiste figuren maakt.

Verrassing, verbazing en interactie samen gevouwen tot kleurrijk entertainment. Het verwachte patroon van uw gasten wordt groots overtroffen als Martijn Martell gaat toveren met zijn ballonnen. Laat je even meevoeren in de wereld van ballonnen en ervaar hoe Martijn Martell met een groot gevoel voor entertainment, een vlotte babbel en vingervlugge handen de allerleukste strip- en tekenfilmfiguren voor je neus laat verschijnen. Naast de magische waarde van ballonnen is het ook een commerciële publiekstrekker voor beurzen, bedrijfsopeningen, waarbij Magico `draait op verzoek`.

Zo ontwikkelde Martijn Martell het euro logo voor Ikea en een fauteuil voor meubelplein Leiderdorp.