DANSGROEPENBRASIL SHOW

Deze Brasil Show biedt een schitterend sambarepertoire, en heeft daarnaast een unieke show ontwikkeld met afro-braziliaanse dansen. In deze letterlijk vurige show wordt onder andere de Makulélé gedanst: een dans met stokken. 0ok het publiek wordt niet vergeten in een spetterende finale. Deze show is op zijn best als ze begeleid wordt door een groep percussionisten: een bateria. Het wervelende samenspel tussen dansers en drums zorgt voor uitdagende en verrassende solo’s. De groep kan ook rondlopen en voor een verrassingsaspect zorgen. Maar ook zonder live begeleiding brengen zij een fantastische show. Door de professionele aanpak en de kleurrijke kostuums zorgt de groep altijd voor spektakel, of het nu gaat om een groot evenement of een party in privé sfeer.

 

 

 BUIKDANSERES LAETANA

Al op jeugdige leeftijd werd Laetana gegrepen door de buikdans.
Zij werd verliefd op deze op en top vrouwelijke dans. Al snel bleek dat Laetana gevoel had voor deze vorm van kunst.
Het buikdansen nam dan ook steeds serieuzere vormen aan. Waar zij eerder alleen van droomde gebeurde echt. Zij danste internationaal voor prinsen uit Saoedi-Arabië en voor beroemdheden als Demis Roussos. Laetana laat het slangen bezweren, vuurspuwen en glaslopen graag over aan collega`s op het entertainmentvlak. Zij heeft zich voor 100% gespecialiseerd in de buikdanskunst, de oriëntaalse dans die zij heeft geleerd van grote danseressen en choreografen in Caïro, het Mekka van de buikdans. Nog steeds volgt Laetana daar masterclasses om de laatste ontwikkelingen van de buikdans te beheersen. Dit komt ook terug in haar show. Een professionele performance waarin zij met haar lichaam de muziek vertaalt. Met veel gevoel brengt zij haar vrouwelijkheid tot uiting in haar show.

 
BUIKDANSERES MARGARITA

Margarita is geboren in Oezbekistan, een onafhankelijke staat van voormalige Sovjet Unie. Oezbekistan is een heel rijk cultureel centrum met oude tradities en de Oezbeekse volksdans lijkt veel op buikdansen.

Ze is opgegroeid in een muzikale familie en oriëntaalse muziek voelt zij met haar hart aan. Zij heeft een tijd in Israël gewoond, waar ze ook ontzettend veel geleerd heeft. Haar leven in verschillende landen heeft haar geholpen om haar eigen dans te creëren. Margarita is altijd op zoek naar iets nieuws en speciaals om haar publiek te vermaken.

Dansen is haar passie. Welkom in de magische wereld van buikdansen, van schoonheid en expressie.

 BUIKDANSERES ZEYNA

Zeyna heeft ruime optreedervaring in binnen en buitenland voor TV etc. Ze is gespecialiseerd in een groot aantal verschillende dansvormen binnen de Oriëntaalse dans. Haar wortels liggen in Egypte; het Mekka van de buikdans.
Sinds 5 jaar danst zij regelmatig voor langere tijd in o.a. Tunesië en Egypte en Jordanië.
Met haar mysterieuze Oriëntaalse verschijning en haar perfecte lichaamsbeheersing wordt elk optreden een fonkelend evenement wat u niet snel zult vergeten.

 

 


 COCADINHAS LIMBO

Bent U op zoek naar een echte feesttopper in tropische sfeer ? De Cocadinhas bieden U diverse aantrekkelijke tropical shows. De shows zijn zowel afzonderlijk als in combinatie te boeken . Met hun temperamentvolle uitstraling, schitterende tropische kleding, passie voor latinmuziek en dans , en hun enthousiasme, zullen de Cocadinhas U een onvergetelijk feest bezorgen !
De shows die De Cocadinhas verzorgen zijn; Limbo & Fire, Samba, Fiesta Latina en Beach Party.

 

 


COCADINHAS SAMBA

Bent U op zoek naar een echte feesttopper in tropische sfeer ? De Cocadinhas bieden U diverse aantrekkelijke tropical shows. De shows zijn zowel afzonderlijk als in combinatie te boeken . Met hun temperamentvolle uitstraling, schitterende tropische kleding, passie voor latinmuziek en dans , en hun enthousiasme, zullen de Cocadinhas U een onvergetelijk feest bezorgen !
De shows die De Cocadinhas verzorgen zijn; Limbo & Fire, Samba, Fiesta Latina en Beach Party.1
HAIDY LIMBO

Haidy en haar exotische danseressen brengen voor u een wervelende show vol met Caribische en Afrikaanse dansen. Met gekleurde en luchtige tropische kleding betreden zij het podium en zetten binnen no-time uw gasten aan het dansen. De exotisch uitziende dames staan garant voor een heerlijke professionele show, waar de vonken vanaf springen. Een Limboshow van internationale klasse en een fantastische Zuid-Amerikaanse dansshow zijn enige voorbeelden. Tevens kunt u bij de Limboshow een spectaculaire vuuract verwachten. Onder een tropische hitte worden uw gasten uitstekend vermaakt. Om het geheel compleet te maken kan er zelfs een percussieband worden ingezet.
De show is een perfecte aanvulling voor uw tropische thema-avond, maar is zeker ook geschikt voor een andere doeleinden. Wat dacht u van een productpresentatie of een fantastische opening van uw evenement. De kwaliteit van Haidy’s Danceshow is inmiddels niet onopgemerkt gebleven. Naast Nederland is er veelvuldig opgetreden in andere Europese landen en het Midden-Oosten.
1

1
RUDOLF FITSKIE DANCERS

Dit unieke Nederlandse showballet (inmiddels het langst bestaande in ons land), draait sinds 1976 ook internationaal. Van Cruiseshows op oa. Stenaline, Hapag Lloyd, Olauline en Cosnos in Portugal t/m
TV Shows (o.a. RTL 4) en gevarieerde Nederlandse Dinner en Theatershows. Dit ballet onder leiding van Rudolf Fitskie staat borg voor hoge kwaliteit en gedegen vakmanschap. Zijn danseressen stonden o.a. ook in Le Moulin Rouge te Parijs.

 

1

1
SHOWBALLET TEN DANCE

Ten Dance is een zang en dansgroep bestaande uit 15 artiesten in de leeftijd van 20 tot 30 jaar. Voor een flinke dosis power op bedrijf en themafeesten, dinnershows en dance-events bent u hier aan het juiste adres.
Zij bieden verschillende zang en dansacts aan, werken op verzoek nieuwe thema`s uit en dansen als begeleiding bij zangers/zangeressen met elk repertoire. Ook voor free-style of het geven van workshops kunt u hen boeken. Iedere act kan met of zonder zang.

 

1

1
YONINA

Bent u op zoek naar iets bijzonders voor uw feestgelegenheid.. dan is de buikdansshow van Europa`s bekendste buikdanseres Yonina uitermate geschikt. Samen met haar begaafde percussionisten Cissy-Miriam presenteert de buikdanseres Yonina een wervelende 1001 Nacht show met prachtige buikdans, oosterse muziek, magic illusies en humor. Met deze verrassende en intrigerende combinatie weet buikdanseres Yonina het publiek tot de laatste minuut te boeien.
Als geen ander betrekt buikdanseres Yonina de gasten op een onderhoudende manier bij de buikdansshow en ontketent ze gezelligheid en spektakel tijdens het feest. Haar jarenlange show en televisie-ervaring staat garant voor stijlvol entertainment op hoog niveau.1