DINER SHOWS


DINNER GAME SHOW

The Dinner Game Show ... een uniek idee!

Tijdens een door u in te vullen diner zal entertainer Eric Newman, tussen de gangen door, op humorvolle wijze, een fantastisch quiz en spelprogramma presenteren.
Elke tafel vormt een team en moet proberen de hoogste plaats te behalen. Het programma begint met het verzinnen van een ludieke teamnaam en het benoemen van een captain. Uw gasten kunnen op diverse manieren worden ingedeeld in (vooraf) bepaalde teams.
Er zijn verschillende quizronde`s mogelijk, elke keer wordt er een keuze gemaakt uit o.a.:
-Algemene kennis vragen, -Thema vragen, -Welk geluid is dit? -Muziekfragmenten, -TV en Film tunes, -Kent u deze reclame? -Waar of niet waar?
Vragen op maat over bijvoorbeeld uw bedrijf of branche zijn op verzoek mogelijk!

 

Ter omlijsting van het programma verzorgt de geluidsman passende achtergrondmuziek, eventueel brengt Eric newman een "live set" met perfecte easy listening muziek uit o.a. het American Songbook.

De twee beste teams vallen in de prijzen, daarnaast is er ook een leuke attentie voor al uw gasten.
Dus...bent u op zoek naar een leuke, onderhoudende en interactieve activiteit met uw personeel, relaties, collega`s of familie? Boek dan nu de Dinner Game Show!!!

MAGIC DINNER PARTY

De "Magic Dinner Party" brengt een avondvullend programma waarin magie en muziek elkaar afwisselen. Verbaas u over de kunsten van Nederlands beste magicians. Aan uw tafel met close up magic maar ook op het podium met spectaculaire acts.

De muzikale omlijsting tijdens deze avond zal worden verzorgd door een all round zanger/entertainer, maar is ook uit te breiden naar een duo, trio of complete feestband.

De Magic Dinner Party is als entertainmentpakket te boeken, inclusief licht- en geluid tot 200 personen, maar ook als compleet verzorgde avond inclusief een buffet of diner in een leuke locatie.


MURDER MYSTERY

"Murder Mystery" is een avondvullend moorddiner, waarbij U in teams/tafels enkele mysterieuze moorden moet oplossen. Het 18e-eeuwse (witte pruikentijd) plot voor deze originele avond zit vol ludieke ontknopingen. Diverse merkwaardige figuren (o.a een baronale familie, hooggeplaatste gasten en bedienend personeel) worden aan U voorgesteld.

Een aantal acteurs (ca 10, enigszins afhankelijk van Uw groepsgrootte) geven het Manic Murder Mystery vorm. Allen zitten bijzonder sterk in hun rol, zodat U gaandeweg vergeet dat het slechts een spel betreft!

Na luidkeelse verwelkoming door de kamerheer ontspint de intrige zich en al snel valt het eerste slachtoffer: moord!!! Met de dader de hele avond op vrije voeten is niemand zijn/haar leven meer zeker. Het is een af en aanlopen van diverse acteurs, die aan alle tafels hun verhaal doen, met U in gesprek raken of ondervraagd kunnen worden.

 

 

Dialogen, ruzies en onthullingen onder de acteurs volgen elkaar snel op. Af en toe wordt U door de schout uitgenodigd Uw bevindingen te rapporteren, waarna uiteindelijk de oplossing wordt gegeven van de moorden en de dader wordt ingerekend.

Het team met de beste serie oplossingen van de moorden zal na afloop worden beloond, maar ook alle andere zullen na deze actieve en spannende avond met een zeer voldaan gevoel hun bed kunnen opzoeken; ze behoren immers tot de overlevenden!

Bij de prijsuitreiking wordt tenslotte het beste speurdersteam gehuldigd.1


SHOWCAFE JOHN EN GRE

Diner & showcafé John & Gré.

Het is tijd om weer eens ouderwets en `smakelijk` te lachen, en wel met het eens beroemde, inmiddels uitgerangeerde zangduo, John en Gré; alias de `Talento`s`.

Misschien kent u het!!!! Een dame van middelbare leeftijd, die ineens de kriebels krijgt, wat wil ik eigenlijk.....? Gré is nou typisch zo`n dame. Ze bruist van de energie, en ineens heeft ze het. Ze gaat samen met haar man John een horecazaak runnen en u heeft de eer de opening bij te mogen wonen.

Alvorens de gasten binnen zijn is Gré al druk in de weer met haar gordijnen, dat dient als semi-professioneel decor, want het moet er natuurlijk wel een beetje gezellig uitzien.

 

 

Gré heeft alles in de hand. John moet natuurlijk ook z`n zondagse goed aan, want je moet representatief overkomen en dat kan hij als geen ander. Gré heeft al haar muziek vol wansmaak en instrumenten al zorgvuldig uitgekozen; het personeel is `goed` geïnstrueerd en zal onder de bezielende leiding van John en Gré zijn uiterste best doen. Het mag u aan niets ontbreken.

U begrijpt het al; tussen de gerechten door gaat u genieten van een aaneenschakeling van divers amusement. De avond wordt één groot meezingfeest met o.a. foute hits, hier en daar een smartlap, hilarische acts, illegale lotto en een swingend einde met hits uit de jaren 70-80 tot aan nu!

John en Gré zijn met hun ervaring in staat iedere zaak te openen; een ervaring rijker en een illusie armer!!!!

De show wordt uitgevoerd door de entertainers Kitty Bonte en Eric Newman en kan plaatsvinden op de locatie van uw keuze.


1