DRIVE INN SHOWS


APRES-SKI PARTY

Beleef het nu ook in eigen land, de gezelligste Après-ski party van Nederland! Een avond lekker uit je dak gaan met de après-ski dj`s van Amigo Producties.

Ons basispakket voor dit feest bestaat uit:
- een skihut (250x122x200 cm) met achtergronddecor
- diverse attributen (ski`s - biervaten - slee - houtblokken e.d)
- drive-inshow inclusief dj`s
- diverse verlichting en geluid tot 500 personen
- een sneeuwmachine en diverse speciale lichteffecten DJ MISS SMILE

Jolanda van den Berg is als DJ Miss Smile een begrip en bekendheid in het uitgaanscircuit van Nederland. Zij heeft erg veel succes door haar uitzonderlijk muzikaal talent, uitstekende muziekkeuze, haar veelzijdigheid en hartveroverende uitstraling.
Miss Smile volgde diverse professionele beatmix- en turntablism opleidingen, mix en geluidscursussen om haar technische vaardigheden en audiokennis te optimaliseren. De muziekstijl die ze op dit moment draait noemt ze zelf “floorfilling”, als een allround DJ. Haar performance is er één van uitbundigheid en aanstekelijke energie.
Floorfilling beslaat de volgende muziekstijlen: feestmuziek, stijldans, dance classics, R & B, tropisch, top 40, pop, rock, club, house, hardhouse, trance, techno, etc.
Miss Smile staat al jarenlang op de grootste (buiten) podia en is een begrip in het uitgaanscircuit van Amsterdam, Rotterdam, Dordrecht, Utrecht, Den Bosch, Breda, Deventer, Den Haag en Nijmegen.

 
GM-PRODUCTONS

Deze zeer professionele drive inn show is in basis en grote opstelling te leveren en verzorgt voor elke gelegenheid een wervelende avond. "Men vraagt en wij draaien" nemen onze DJ`s wel heel letterlijk op. Voor elk wat wils, van jumping tot kabouter Plop van danceclassics tot Frans Bauer en natuurlijk het gebruikelijke top-40 werk.

Inzetbaar tijdens ieder feest of evenement!


 

 

 
HOLLAND SHOW

Een compleet Hollandse feestavond met Nederlandstalige hits van toen en nu! John en Gre`s Hollandse hits partyshow" brengt een avond met één en al ouderwetse en misschien wel een "tikkie foute" gezelligheid !
Compleet uit je dak met smartlappen en meezingers zoals: de Vlieger, dr. Bernhard, Heb je even voor mij... en vele andere bekende hits.

Na de ludieke ontvangst van uw gasten door John en Gre Talento, uw entertainers van deze avond, kan het feest beginnen………..Zij zingen voor u een daverende collage van Hollandse (feest) hits gecombineerd met een scherp gevoel voor humor en showbizz.
Zo herleven de tijden van weleer, toen zij nog graag geziene gasten waren in op Volle Toeren en vele andere succesvolle Radio en TV programma`s.

Vanuit het fantastische Hollandse hits showdecor compleet met o.a.: een echte oud Hollandse bar en een schitterende lichtshow, verzorgen onze feest Dj en de artiesten een ouderwets (fout) knalfeest compleet met; illegale lotto, het rad van smart, de vogeltjes dans en ander vermaak.
SEVENTIES DRIVE-INSHOW

Lang, lang geleden, nog voordat MTV via het internet te bekijken was, droeg men wijde pijpen, hoge plateauzolen en brede kragen. De haren in een vette kuif, of juist in het beroemde ontplofte föhn model.

Het was de tijd dat Elvis nog leefde, de dansvloeren knipperden, en Michael Jackson nog zwart was. De tijd van discomuziek bij de botswagens op de kermis.

Wij brengen u deze tijd terug!

Een supergezellige Drive-inshow van 4 uur met de beste hits uit de jaren zeventig en tachtig. Onze DJ`s staan geheel in 70`s stijl achter de draaitafels en weten op een leuke manier uw publiek te vermaken, maar het belangrijkste; Het publiek op de dansvloer houden!
Wij bieden u diverse mogelijkheden. Van een gezellige drive-in show tot een compleet totaal pakket inclusief aankleding, een verlichte dansvloer en fantastisch entertainment.TROPICAL DRIVE-INSHOW

Met deze Tropical Drive in show haalt u een stukje Carribean in huis.
Het achtergronddecor, de bijzondere discobar, verlichting en palmen zorgen voor een compleet plaatje. Een DJ verzorgt opzwepende Latin muziek.
U waant zich heel even iop de Carribean!

Misschien wilt u uw avond nog completer maken? Boek dan de spetterende Limbo & Fire show.

 

 
WEDDINGSHOW

Het fenomeen weddingday deejay is uit Engeland komen overwaaien en uitgegroeid tot bekend entertainment voor bruidsparen in Nederland. Met onze Wedding show verzorgen wij de afsluiting van de dag van uw leven. Met muziek zoals u dat wenst op een aangepast geluidsniveau zodat al uw gasten er plezier aan beleven. Onze ervaren dj. zal op deze avond op een plezierige wijze vele soorten muziek aan u en uw gasten voorbij laten komen, dance classics, rock & roll, disco, de meezinger en de uitsmijter. Waar nodig zal hij uw ceremoniemeester bijstaan in aankondigingen van act`s of toespraken. Hij is feitelijk de spil van het totale entertainment gebeuren gedurende de gehele avond. De muzikale wensen die u van te voren aan kunt geven zullen door onze mensen voor zover mogelijk ingevuld worden en verzoeknummers zijn altijd welkom. Een goede aanvulling met een van onze artiesten behoort tot de mogelijkheden en daarvoor hebben wij de juiste apparatuur in huis. Geef Uw wensen op en The Wedding Singer” geeft op de belangrijkste dag in Uw leven de juiste extra dimensie. Wij laten u een echt feest beleven.

 
ZINGENDE DJ RONALD

Vanaf nu is deze ras entertainer ook op uw feest of evenement te boeken.
Hij vermaakt uw gasten tijdens een wervelende drive-in show waarin zang, disco en entertainment perfect samengaan.

Ronald draait en zingt elk repertoire, of u nu Nederlandstalig wilt, 70`s & 80`s , de huidige top 40 of een combinatie van alles. Ronald zorgt zelf voor alle apparatuur, u hoeft alleen maar te genieten. Een prachtig meubel en een uitgebreide lichtshow met bewegend licht (scans) en een spiegelbol behoren standaard bij de show voor een optimale sfeer. Ronald is opgegroeid in een muzikale familie, van jongs af aan is muziek en zang hem met de paplepel ingegoten. Hij heeft meegezongen in diverse formaties en leerde ook diverse instrumenten te bespelen.Op latere leeftijd heeft Ronald zijn interesse verlegd naar de technische kant van de muziek. Zo begon hij op zijn zeventiende met een Drive-in disco show en is later gaan draaien bij Radio Noordzee drive-in show.

Met de introductie van karaoke in Nederland heeft Ronald met Nederlands grootste karaoke show getoerd als zanger/presentator. Ronald heeft inmiddels ook een aantal TV optredens op zijn naam staan