DUO'S


CLOSE 2 YOU

Close 2 You behoort tot de betere duo`s voor achtergrond en amusementsmuziek; wie dit duo boekt kan een vlot, modern en stijlvol programma verwachten met een update repertoire.
Marco is degene die de keyboards bespeelt en de zangeres vocaal ondersteunt. In het verleden heeft hij in binnen en buitenland opgetreden en veel bekende artiesten begeleid, ook heeft hij veel solistisch werk gedaan.
Amy is van Filippijnse afkomst, ze heeft een schitterende stem en charmante presentatie. Behalve in haar eigen land heeft zij ook een tijd lang opgetreden in Japan en Italië. Tijdens een optreden maakt ze gebruik van een draadloze microfoon waardoor zij een goed contact heeft met het publiek.
Close 2 You maakt gebruik van een kwalitatief zeer goede maar eveneens compacte geluidsinstallatie waarmee ze succesvol in kleine en grote locaties kunnen optreden.



 




EKKERMAN EN BES


Ekkerman & Bes zijn zanger / gitarist Eric Ekkerman en zanger / gitarist René Bes en zij verzorgen optredens door heel Nederland op o.a. bedrijfsfeesten, partyschepen, bruiloften, dinershows, vakantieparken etc. Deze twee professionele en door de wol geverfde muzikanten, brengen een zeer breed repertoire van Engels en Nederlandstalige nummers in de meest uitéénlopende genres, dus voor elk wat wils !! Aangezien Ekkerman & Bes gebruik maken van in hun eigen studio opgenomen orkestbanden waarop buiten de gitaar partijen, welke zij live ten gehore brengen, de resterende instrumenten zoals o.a. drum, bas en toetsen zijn opgenomen, brengen zij dus met zijn tweeën de sound van een volledig band.
Ekkerman & Bes beschikken over een eigen professionele geluidsinstallatie, geschikt voor een ruimte tot ± 450 personen. Deze geluidsinstallatie is wat volume betreft volledig aan te passen aan al Uw wensen en de ruimte die zij nodig hebben is minimaal 2 x 3 meter. Tevens beschikken zij naast uiteraard aangepaste kleding, over een lichtset van diverse programmeerbare gekleurde spots, diverse lichteffecten, een rookmachine en een decordoek.

 

Ekkerman & Bes zijn ook te boeken in een totaal showconcept met diverse bandacts in desbetreffende showkleding. Ook als trio te boeken met zangeres onder de naam Joyride.




JOHAN EN FRED

Het duo Johan & Fred met zang, gitaar en contrabas of als Trio JFK met drums/percussie bieden ze een verrassend breed repertoire met een accent op muziek uit de jaren 70 en 80 afgewisseld met "hits van nu".

Johan & Fred brengen het beste en mooiste van de laatste decennia op het gebied van Engels en Nederlandstalige pop, rock en countrymuziek en Franse chansons. Johan & Fred spelen altijd smaakvolle, puur natuurlijke akoestische muziek, zonder synthesizers maar wel met versterking zodat er zowel zacht als harder gespeeld kan worden.

Johan & Fred bieden smaakvolle, puur natuurlijke akoestische muziek, zonder gebruik van synthesizers, maar wel met versterking zodat er zowel zacht als harder gespeeld kan worden. Desgewenst spelen Johan & Fred volledig akoestisch - dus zonder grote versterking, maar met een mobiel accuversterkertje (ook voor buiten en op plaatsen waar geen elektriciteit voorhanden is), met zenders, met onze "normale" of met een extra grote geluidsinstallatie.

 

Johan & Fred hebben weinig ruimte nodig - ca. 6m2 voor het duo en ca. 12m2 voor het trio - en zijn hierdoor, en ook omdat we ook geheel akoestische kunnen spelen, heel geschikt voor het spelen in kleine ruimtes en voor kleine gezelschappen zoals bij ondermeer varende party`s en intieme diners. Johan & Fred spelen mits het weer het toelaat ook in de open lucht en bijvoorbeeld aan dek, op tuinparty`s of op openluchtfestivals.