EYE CATCHERS


CHAMPAGNE FLES

Voor Uw feestelijke aangelegenheden kunnen wij voor u een gigantische acht meter hoge champagnefles plaatsen. Op deze fles zit een etiket waarop Uw eigen tekst of logo te zien kan zijn. Deze fles kan tijdens uw evenement als blikvanger dienst doen, maar ook worden gebruikt als openingshandeling of voor een ballonnenwedstrijd.


 

 
MEGA TAART

Voor uw feestelijke aangelegenheden kunnen wij voor u een gigantische taart plaatsen. Op deze taart zit een etiket waarop uw eigen tekst of logo te zien kan zijn. Deze taart kan tijdens uw evenement als blikvanger dienst doen, maar ook worden gebruikt als openingshandeling of voor een ballonnenwedstrijd.

 

  
SWINGENDE PORTIERS

Uw gasten worden op een vrolijke en muzikale manier verwelkomt door deze swingende portiers van 4 meter hoog. Een feestelijke en leuke binnenkomer en zeker een unieke ontvangst. De bezetting van de muzikanten kan aan uw wensen worden aangepast. Of het nu gaat om jazz, zigeunermuziek, Rock & Roll of gezellige tijdloze muziek. Wij zorgen voor de juiste portiers bij uw deur!

 

 

 

 TISSUE ACT

Hoogzwevend in de lucht laten de acrobaten alle stemmen verstommen met adembenemende dans en luchtacrobatiek in sierlijke doeken. Theatrale live muziek en abstracte vormen in fantasievolle kostuums brengen het publiek in vervoering. En dan plotseling...een bloedstollende val, wauw! Een verrassend en spectaculair optreden!

Deze act is uitvoerbaar met diverse kleuren tissue en in verschillende variaties: als solo, duo, trio, kwartet of kwintet.

Deze acts kunnen ook op maat gemaakt worden, aangepast aan uw evenement. De sfeer van de uitvoering kan variƫren van intiem sensueel tot expressief en up-tempo.