KARIKATURISTENDIGITALE KARIKATURIST

De tekenaar komt 4 uur op locatie tekenen op door een door hem meegebracht digitaal teken systeem. De tekeningen zullen in kleur gemaakt worden en dan
1 dag na het optreden op het internet geplaatst worden. Men kan standaard meekijken op het scherm van de laptop.
Een extra 21 inch scherm op kleine voet wordt meegenomen zodat ook passanten kunnen meekijken hoe de karikaturen ontstaan.
Meekijken op een groot plasmascherm is mogelijk tegen meerprijs.

Daarnaast zijn er nog verschillende varianten mogelijk zoals het direct uitprinten van de tekeningen, dat de tekeningen meteen worden ingelijst, verwerking van de cartoons op buttons en bijvoorbeeld verwerking van de cartoons op mokken!

 

 IBIS

Karikaturist Ibis met de rode pet is een gezellige artiest op Uw feest, beurs of evenement. Uw gasten of klanten zullen er veel plezier aan beleven als zij Ibis aan het werk zien. Trefzeker tovert hij de mooiste karikaturen uit zijn stiften. Deze portretten tekent Ibis op groot formaat, in kleur en worden moeiteloos voorzien van hobby, sport, beroep of andere komische situaties.

Ibis heeft een speciaal ontworpen rijdende ezel, waarmee hij zich tussen Uw gasten kan begeven. Leuk tijdens een receptie of diner. Maar Ibis kan ook op een vaste plaats tekenen voor zijn eigen decor.
 
JEANET WILLEMS

Zoveel mensen, zoveel gezichten. Jeanet Willems raakt er niet op uitgekeken! Duizenden mensen werden met schaar en papier door haar
in de afgelopen 22 jaar reeds vereeuwigd, ieder met zijn of haar unieke profiel. Er komt geen potlood aan te pas.

Omstanders kijken met het nodige commentaar geboeid toe
hoe de gelijkenis ontstaat, terwijl Jeanet zich, lettend op elk klein detail,
met haar schaartje langs menige onderkinnen karakteristiek neusje manoeuvreert……en,…… in ca. 5 minuten is het bekeken.

Of iemand nu wel of niet een voor onze begrippen mooi profiel heeft,
mensen zijn vrijwel altijd blij met (een schaduwportret van) zichzelf.
Het gaat dan blijkbaar niet meer om mooi of lelijk, maar om de herkenbaarheid van “Ja, dat ben ik !” Puur de profiellijn kan dat blijkbaar al oproepen, ons oog vult het zwarte silhouet verder vanzelf in.

 


Als silhouet knipster is Jeanet een publiekstrekker bij beurspresentaties
en inzetbaar op elke feestelijke gelegenheid. Dit kan vanaf een leuk ingerichte vaste plek, of ook mobiel, bij een diner, party, receptie of ieder ander event. Het mooie portret werkt voor het publiek als een lang blijvende herinnering, wordt ingelijst of leuk verwerkt in een visitekaartje, `briefhoofd` of uitnodigingskaart!

Ook bestaat de mogelijkheid een pakkende slogan of het bedrijfslogo toe te voegen op het achtergrondmateriaal of doorzichtig mapje, waarin het portret wordt meegegevenMARCO BEZANO

Marco`s ARTtainment overschrijdt de grenzen van het conventionele karikatuurtekenen. Zijn tekenshow met satirisch komische verrassingen is een onvergetelijke belevenis. Marco slaagt erin de toeschouwers op een boeiende, amusante en soms prikkelende wijze bij zijn wervelende show te betrekken en spontane reacties te ontlokken.
Als karikaturist met een uitgesproken individuele stijl boekt hij dan ook al meer dan 25 jaar in vele landen groot succes. Met gevoel voor humor en met een bijzonder opmerkingsvermogen tekent hij een zeer karaktervolle karikatuur die méér laat zien dan alleen een grappige tekening.
Met zijn "standing up" manier van tekenen, in artistieke outfit, begeeft Bezano zich met schildersezel en magische tekenpen tussen het publiek.
Zo kan hij in spontane sfeer zijn modellen zoeken en tekenen zonder dat ze echt hoeven te poseren. Het is fascinerend om te zien hoe snel hij met zijn karikaturale fantasie het gezicht kan veranderen. Des te verrassender is aan het eind van de tekening de frappante gelijkenis met het model. Er ontstaat een klein kunstwerk, het spiegelbeeld van een persoonlijkheid. Zijn authentieke karikaturen zijn van blijvende waarde.
Ze zijn een tastbare herinnering en een origineel geschenk.