KINDERACTIVITEITEN EN ATTRACTIESBALLONNEN WEDSTRIJD

Wij verzorgen leuke ballonnenwedstrijd. De ballonnen voorzien van een lint worden in handzame trossen bij u afgeleverd zodat u deze direct kunt uitdelen aan de personen die deze moeten oplaten.
De ballonnen kunnen ook bedrukt worden met uw tekst of logo zodat u nog meer reclame kunt maken voor uw evenement.

De ballonnen worden voorzien van kaartjes. Wij hebben hiervoor een standaard kaartje welke wij daarvoor gebruiken. Op dit kaartje is ook ruimte voor u om het retour adres in te vullen. Het gewicht van een wedstrijd kaartje mag niet meer zijn dan 4 gram, dit om ervoor te zorgen dat de ballonnen nog stijgen na het monteren van het kaartje.

Een ballonnenwedstrijd kan ook gecombineerd worden met de reuzen-champagnefles of reuzen-taart.CAROUSEL

Een prachtige eyecatcher tijdens Uw evenement, deze nostalgische draaimolen. Le Grand Carrousel is één van de oudste en mooiste draaimolens in Nederland. Le Grand Carrousel heeft 60 zitplaatsen en biedt vertier aan jong en oud.

 

 

 

 

 
FUNCAR

In de Funcar gaan ze uit hun bol in dit unieke, veelzijdige en kleurrijke speelpaleis. De Funcar zit vol met allerlei speelse uitdagingen. De mangel, de glijbaan en de ballenbak in deze funcar is om te klimmen, klauteren en te ravotten. De Funcar met zijn twee verdiepingen heeft hij een capaciteit van ongeveer 25 kinderen van 2 t/m 11 jaar. De afmetingen van de trailer zijn 5 x 2,5 x 3 meter. De trailer kan open opgesteld worden of bij minder goed weer kunnen de zijkanten afgesloten worden. In combinatie met Ballonnenclown Snoepy hebben wij een zeer voordelige combinatie prijs.

 

 

 

 FUNNYPLAYBUS

De Funny Play Bus is de leukste mobiele speeltuin voor kinderen van 3 tot 12 jaar. De bus heeft een capaciteit van 20 kinderen per keer. De twee verdiepingen bevatten wel 16 verschillende spel onderdelen. De bus kan uitgebreid worden als kinderopvang, met een clown of bijvoorbeeld een schminkstand. Kortom; twee verdiepingen fun en plezier, waar veiligheid voorop staat.

 KINDERPRETPAKKET

Voor uw feest of evenement stellen wij graag een pakket voor u samen met leuke activiteiten voor kinderen. Dit pakket bestaat meestal uit een gevarieerd aanbod aan activiteiten met voor eenieder wat wils. Heel populair zijn bijvoorbeeld onze pakketten in Piraten- of circusthema.
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

 
KINDERSCHMINKEN

Waar kinderen komen kan geschminkt worden, een attractie die altijd succesvol is. Good Move Productions staat garant voor een luxer kinderschminken. Met veel mooie kleuren en glitter wordt het een waar sprookje!

Geschikt voor een kinderfeestje, bedrijfsfeest, doopfeest, jubileumfeest, bruiloft, receptie, winkelopening, beurs, open dag enz.

 
1

PIPOMOBIEL

Een prachtig pipo wagentje getrokken door 2 pony`s. Op het achterbalkon rijden de mini schaapjes Henkie en Keesje mee. Oh ja, en ook nog 2 dwerg geitjes: Truusje en Nellie.

Een leuke attractie met een schminkclown, circusmuziek en een deftige spreekstalmeester.

 


1

1

POPCORN

Van deze attractie zal bij jong en oud het water uit de mond lopen.
Wie houdt er niet van een een zakje verse popcorn?
Deze versnaperingen geven een extra feestelijke tint aan uw evenement.

De stands zijn voorzien van achtergrondmuziek en bieden de mogelijkheid tot het aanbrengen van reclame.
Wij leveren de popcornstand inclusief met onbeperkt smikkelen en 1 persoon begeleiding.

 

 1

1
SUIKERSPIN

Van deze attractie zal bij jong en oud het water uit de mond lopen.
Wie houdt er niet van een grote roze suikerspin?
Deze versnaperingen geven een extra feestelijke tint aan uw evenement.

De stands zijn voorzien van achtergrondmuziek en bieden de mogelijkheid tot het aanbrengen van reclame.
Wij leveren de suikerspinstand inclusief met onbeperkt smikkelen en 1 persoon begeleiding.

1