KINDERSHOWSBART BOSCH KINDERBINGO

De muzikale bingoshow wordt gepresenteerd door Bart Bosch. Bart Bosch is de BN-er die bij kinderen bekend is door de diverse televisieprogramma's die hij presenteerde. Vooral in de programma`s Kids for Animals (TROS), Het grote feest van Sinterklaas (TROS), Nieuws uit de Natuur (Teleac) en In de maling (KinderNet 5) heeft Bart zijn veelzijdigheid getoond. Ook op het gebied van roadshow`s en grote evenementen heeft hij zijn sporen verdiend. Zo was hij o.a. betrokken bij de Telekidsroadshow, de RABO top 40 shows, de Nationale boomfeestdag, Kidsworld en het Smurfenfestival.

Speciaal voor deze muzikale bingoshow is er een vrolijke ballentrechter geproduceerd waaruit de bingoballen worden gehaald. Omdat het kinderbingo is gaan de getallen maar tot 45. Veertien dagen vooraf aan de show kunnen de bingokaarten al aan de kinderen worden verspreid. 

Een muzikale bingoshow` is een fantastische kindershow die absoluut niet mag ontbreken tijdens uw evenement. Deze 2 x 45 minuten durende interactieve show staat bol van de eigentijdse muziek, springt uit z'n vel van de humor en wordt in balans gebracht door het spannende kinder bingospel.Voor elk kind is er een unieke full colour bingo-kaart met daarop afgebeeld de populaire knuffel honden Schuimpje en Ko. Zij zullen de show presenteren, zingen de leukste liedjes en begeleiden het bingospel. Dit alles doen zij samen met BN-er Bart Bosch.

Door op de prachtige full colour bingokaart uw bedrijfsnaam, logo en of sponsor te plaatsen krijgt de kaart ook direct een eigen gezicht die onlosmakelijk verbonden is aan uw evenement. Tevens bieden de bingokaarten, die al veertien dagen voorafgaand aan de show verspreid kunnen worden, meerdere commerciële mogelijkheden doordat ze voorzien zijn van exclusieve lotnummers. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden, waarbij wij u graag adviseren.

Het unieke bingodecor wordt steeds groter en kleurrijker tijdens de show. Bij elk getrokken getal hoort een decorblok en deze wordt op of aan de andere blokken gekoppeld. Op deze manier worden de getallen goed in beeld gebracht en is het muzikale bingospel zelfs voor de allerkleinste goed te volgen.

Er zijn super grote bingo posters beschikbaar van 50/70 cm.

Als u zorgt voor een fotograaf, zorgen wij ervoor dat Schuimpje en Ko na afloop van de show met alle kinderen op de foto gaan.BEN EN LERUS JEUGDSHOW

Dit knetter gekke kinder duo wordt gevormd door Ben, een veelzijdige kinderen entertainer en Ierus, een echt podiumbeest. Samen laten ze hun publiek volledig uit hun dak gaan!

Ben gaat meedoen aan het programma X-Factor, en dat vind zijn vriendinnetje Ierus maar niks! Als je de X-Factor hebt dan moet je kunnen zingen en heel goed dansen. En dat kan Ben toch niet!

Maar daar is Ben het niet mee eens en hij gooit al zijn charmes in de strijd. Uiteindelijk komt hij er met de hulp van het publiek heel goed vanaf en weet hij de hele zaal met zich mee te krijgen.

 

 
CARLIJN

Carlijn brengt een naar de leeftijd van de groep aangepast programma, zodat alle kinderen optimaal van de voorstelling kunnen genieten. Een peutertje van twee jaar beleeft de wereld om zich heen nu eenmaal heel anders dan een basisschoolkind van 10. Daarom zijn de verhalen, tover gebaren en spreuken voor de allerjongsten zeer eenvoudig van aard, terwijl de ouderen spannende verhalen te horen krijgen, verteld door een krijsende toverkol.

Voor straatfestival, winkels en braderieën heeft Carlijn verschillende korte sprookjes voorstellingen ontwikkeld van een zeer hoge kwaliteit. Carlijn bespeelt het publiek, spreekt hun taal en neemt hen mee naar haar droomwereld.

Carlijn is Nederlands-kampioen kinder goochelen 2006

 CLOWN FRODIE TOVERGEEST

Clown Frodie is een jonge en energieke clown die een glimlach tovert op de gezichten van jong en oud. Hij presenteert een professionele show waarin, toveren, dansen, zingen, ballonnen en humor voor de nodige afwisseling zorgen. De show wordt geopend met een vet cool liedje waarbij Clown Frodie zal rappen. Jong en oud zullen meezingen!Daarna vertelt Clown Frodie dat hij op de Toverschool zit en daar leert hij hoe je echt moet toveren. Nu heeft hij voor zijn verjaardag een heel mooie cadeau gekregen van de toverleraar: het is een speciale toverkist. Tijdens de show ontdekt Clown Frodie dat er iemand in de kist zit, het is niet zomaar iemand, het is de Tovergeest!

Inclusief decor en geluid tot 300 pers.


 CLOWN MAGICO

In een spetterende supershow zet Clown Magico alles op zijn kop.
Clown Magico is een vrolijke lolbroek 1e klas, die er met zijn rode neus en grote schoenen één groot feest van maakt.

De show zit boordevol actie, magische momenten, maar vooral ook dolkomische situaties. Tijdens de show mogen zelfs de kleine feestbeesten
Clown Magico assisteren, zodat ze zich een echte ster zullen voelen.

Zowel de kinderen als de papa’s en mama’s beleven de grootste lol tijdens deze leuke kindershow.

 
CLOWN NONI

Veel interactie en een razendsnelle afwisseling van grappen en liedjes: Clown Noni zet ieder feestje volledig op zijn kop. Vanaf het moment dat de spreker hem op unieke wijze aankondigt is er geen ontkomen aan Noni`s capriolen. Hij mag dan wel `een beetje dom` zijn, maar Noni stuitert letterlijk over het podium en krijgt ieder publiek op zijn hand met deze knallende kindershow!

 


1

CLOWN OKKIE KINDERSHOW

Okkie tovert iedere locatie om tot een echt theater. Hij goochelt er op los en laat de kinderen lachen en zingen.

Hij heeft zijn eigen verkleedpartij en krijgt zo in zijn voorstelling onder andere bezoek van zijn werkster `Cloon Ans` en samen met `Bakkie Okkie` maken de kinderen de lekkerste dingen. In zijn kindervoorstelling heeft Okkie ook een ballonnenshow waarin hij voor ieder kind in een handomdraai van zijn ballonnen diverse figuurtjes maakt. 


1

1

CLOWN SNOEPY SHOW

In een mooi decor en met een professionele geluidsinstallatie laat Clown Snoepy de kinderen genieten van een 60 minuten durend spektakel. Leuke muziek, maffe goocheltrucs en een knallende finale maken deze show tot een unieke belevenis. Alle kinderen worden actief bij de show betrokken, dus stilzitten is er niet bij!

Clown Snoepy is inzetbaar op uw feest, braderie of evenement en
zorgt voor een glimlach op ieders gezicht!

 

 1

1
DE CIRCUS CHAUFFEURS

Johan en Fred werken samen als chauffeur voor het circus "Cappuccino de la Ansjovis". Ze vervoeren alle spullen van het circus met grote vrachtwagens en aanhangers. Ze bouwen de tent op en zetten alles klaar voor de grote circusartiesten.

Op een dag is er iets mis gegaan. Terwijl alles klaar staat, komen de chauffeurs er achter dat ze iets missen. Fred dacht toch echt dat hij vanmorgen de aanhanger aan zijn vrachtwagen had vast gemaakt. Maar hij is er niet. In die aanhanger zit net het allerbelangrijkste, er zitten namelijk alle artiesten van het circus in. Ze zijn de artiesten vergeten!

Ze bellen direct de directeur van het circus. Hij is woedend en schreeuwt:"Stelletje stommeriken! Dan geven jullie de circusvoorstelling maar". Hij snauwt:"In het draaiboek kunnen jullie precies lezen wat er allemaal moet gebeuren. De artiesten zijn onderweg en ik hoop voor jullie dat ze op tijd komen.

 
Johan en Fred lezen het draaiboek: Acrobatiek, vuur spuwen, een bekende zanger, jongleren, leeuwentemmer, de gevaarlijke katapult en nog veel meer. Als dat maar goed gaat.

1

1


DE LAKEI

De Lakei heeft zijn dag niet. Alles gaat mis. Als hij de prinses wil wekken blijkt ze spoorloos verdwenen te zijn. Waar kan ze toch zijn? Hoe moet hij nu verder zonder haar! Dan verschijnt Raaf. Zou hij weten waar de prinses is?

- leeftijd: 2 tot 11 jaar
- duur: 60/75 minuten
- speelplek: binnen en buiten
- ook mobiel
- oppervlak: elk

 
1

1

DE REIZIGER

Dolf speelt het verhaal van een verwende prins die niet voor koning wil leren. Zijn vader stuurt hem op reis. Op reis door het land. Hij moet leren van de aarde, het water, de lucht
en het vuur. Zal hij ooit een goede koning worden?

- leeftijd: 2 tot 12 jaar
- duur: 60/75 minuten
- speelplek: binnen en buiten
- ook mobiel
- oppervlak: elk

 

 


1

1


ILLUSION FOR KIDS

Bent u op zoek naar hoogwaardig entertainment voor kinderen van deze tijd? Dan bent u aan het goede adres! Top illusionistenduo Winfried & Angélique kregen in de afgelopen jaren heel veel vragen of het niet mogelijk was of hun shows ook voor kinderen te presenteren. Na een jaar van voorbereiding en het bouwen van illusies voor dit concept is het dan nu zover; Zij presenteren u vol trots "Illusion For Kids". Een spectaculaire illusieshow, speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Bij de ontwikkeling van deze show is rekening gehouden met het concentratie en inlevingsvermogen van deze leeftijdscategorie. Naast een reeks unieke verschijningen, verdwijningen en adembenemende vuur effecten zullen tevens een zwevende tafel en zelfs een heuse zwarte kat voorbij komen. De kids worden dermate bij de show betrokken dat zij gegarandeerd van het begin tot het eind van de show op het puntje van hun stoel zullen zitten! Tevens is er een workshop beschikbaar welke kan worden geboekt na de show. Hier leren de kinderen een aantal leuke trucs en de fijne kneepjes van het vak.

 


1

1

KIETELVLEUGELS

Bengel de Engel woont met haar papa en mama op een wolk. In Wolkenland is iedereen maar 10 minuten per dag wakker, behalve Bengel. Met haar speciale wereldbolkijker kan ze overal op de aarde alles in de gaten houden. Bengel denkt dat het daar veel beter is omdat in Wolkenland iedereen altijd slaapt en daardoor vindt ze het er maar saai. Op een dag ziet ze de eenzame Chereldine en wil graag naar beneden toe om vriendinnetjes met haar worden. Bengel wacht net zo lang totdat de regenboog zo hoog is als haar wolk zodat ze ‘roetsj’ naar beneden kan glijden. Maar zit Chereldine wel op Bengel te wachten? Wanneer Bengel weer terug moet naar Wolkenland ziet ze tot haar grote schrik: “De regenboog is weg!!!”. Hoe komt Bengel nu weer terug op haar wolk bij papa en mama?

Kietelvleugels is een verhaal over hoe Bengel de Engel Chereldine’s eenzame wereld verandert. De voorstelling gaat over de waarde van vriendschap, verbondenheid en voor jezelf opkomen. Een sprookjesachtige kindervoorstelling met een belangrijke boodschap verpakt in liedjes, muziek en clowneske momenten.

Kietelvleugels is geschikt voor kinderen van 4 tot 9 jaar.


1

1

MAGIC RABBIT BALSHOW

Een groot decor, licht in combinatie met geluid, zullen de kinderen en U op het puntje van de stoel brengen.

Van dit één uur durend kinderspektakel is de presentatie in handen van WINFRIED de goochelaar. Hij krijgt assistentie van SNUFFIE, zijn verlegen goochel konijn.

De Disco-DJ hond RIMPEL zal niet alleen de geluidstechniek verzorgen, maar ook laat Rimpel zijn talent zien als illusionist want hij doet een echte grote illusie. Het tweetal moet oppassen voor OLLYE,de hart-hartveroverende babyolifant. Maar of dat lukt? De gekke clown BAS draagt bij aan een vlotte en afwisselende show.

Gemoduleerde ballonbeesten en amusante spellen met leuke prijzen maken de show compleet. Kortom, een top show voor jong en oud.

De show is ook te boeken in een MEGA variant, met nog meer spektakel.


1

1
OOSTERSEMAGIE ALADDIN

Met zijn optreden en decor voert Aladdin een ieder mee naar de wondere wereld van 1001 nacht. Met zijn uitstraling speelt hij in op de belevingswereld van zowel kinderen als hun begeleiders. Als Aladdin om assistentie vraagt zijn er dan ook altijd volop vrijwilligers, die het fantastisch vinden om meegenomen te worden naar een Oosterse droomwereld vol magische spreuken, komische sketches en goocheltrucs die met behulp van zijn Toverboek en Wonderlamp tot stand komen. Kinderen voelen zich geweldig aangetrokken tot Aladdin.

 

 1

1

RINALDOS JEUGDSHOW

Rinaldo gaat in zijn wervelende show op professionele wijze op stap en neemt alle kinderen mee in zijn unieke en daverende lach festijn.
Zelfs de aanwezige volwassenen genieten volop!

Goochelen, Buikspreken (met een aap !), Ballonfiguren, echte Duiven en een levend Konijn en veel humor komen allemaal aan bod.

De show beschikt over een mooi decor en Bose-geluidsinstallatie.
Alsmede schitterende attributen en diverse kostuums.

Een complete en afwisselende show!

 


1

1

ROBIN MATRIX KINDERSHOW

Robin Matrix is met zijn charmante uitstraling, perfecte presentatie en zijn
eigen stijl een echte magische entertainer die de gasten meeneemt in zijn
wereld van magie, illusie en bedrog.

Robin Matrix is geboren en opgegroeid in Den Haag. Op zeer jonge leeftijd
was Robin al erg creatief met goocheltrucs en dagelijks bezig met de magie. Vanaf zijn 10e verzorgt hij al optredens voor publiek en langzaam aan realiseerde Robin zich dat hij van goochelen zijn beroep zou gaan maken.

Momenteel boekt hij veel succes bij zijn optredens. Robin heeft tijdens veel goochelcongressen prijzen in de wacht weten te slepen.


 
Robin heeft nu ook een fantastische interactieve kindershow, vol met magische momenten en veel humor. De show bestaat uit verschillende goocheltrucs die speciaal voor kinderen ontwikkeld zijn. Alle kinderen zitten gedurende de show op het puntje van hun stoel en blijven tot het eind geboeid. Doordat de kinderen kinderen echt bij de show worden betrokken en ze allemaal meedoen, gaat iedereen met een goed gevoel naar huis! En geloof het of niet maar de papa’s en de mama’s doen ook altijd gezellig mee!

1

1
THEATERFIETS

Een oude transportfiets met een theatertje er op. Daar begon het mee. Kleiner kan een theater al haast niet zijn. Intiem en dichtbij de kinderen. Dolf maakt zijn eigen droomwereld en neemt de kinderen daarin mee. De grote wereld verdwijnt en een nieuwe ontstaat door zijn verhaaltjes en liedjes. Wat Dolf verteld is altijd bijna waar gebeurd.

Dolf heeft nu verschillende Theaterfietsen met verschillende thema‘s, zoals;
Kasteelfiets, Halloween, Kachelfiets....

1

1

TONY EN SJAKIE

`t is feest vandaag!

Een feestelijk programma voor de jeugd tot 12 jaar, verzorgd door Tony Wilson.

De show bestaat uit;
-liedjes en goochelen
-Gerrit het snelste konijn ter wereld
-Verkeersles (als dat maar goed gaat)
-Het dak er af met het vakantie lied
-Tony laat één van de kinderen zweven
-Wekkers, wekkers, wekkers, waar komen ze vandaan?
-Sjakie de ondeugende buikspreekpop.

De show is inclusief geluid en decor!

 
Tony Wilson begon zijn loopbaan als goochelaar in de beste jeugdshow van Nederland; "Hocus-Pocus", daarna volgden hij veel theater- en tv-shows, o.a. voor André van Duin Producties en maakt sinds 2000 furore in de theatershow van Hans Klok in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Dubai en China. Vanaf 2007 is Tony spreekstalmeester bij het wereld kerstcircus te Amsterdam.

1

1
TWINKELSHOW

Ga er maar eens goed voor zitten, want de Twinkelshow is niet alleen vrolijk en professioneel, maar ook grappig en giga leuk! Tijdens deze show, die één uur duurt, maak je kennis met Aartje zelf, zijn dikke vriend en pleegvader Diederik Das en andere grappige figuren als Wibo het wilde Zwijn, Frix de Vos, Melvin de Mol en Zig Zag de Libelle. Aartje beleeft natuurlijk weer van alles en het wordt een dolle boel met onder andere ballonnen, goochelen, lachen, zingen, dansen én…..meedoen. Nee, lang zul je niet blijven zitten. En onvergetelijk wordt het zeker!

Aartje is een flierefluiter, die altijd goede zin heeft. Hij is joviaal en spontaan, opgewekt en vrolijk, wat blijkt uit zijn uitbundige mimiek. Als tegenstelling op zijn uitbundigheid kan Aartje ook ineens heel erg ingetogen zijn als hij geniet van de kleine dingen om hem heen, zoals een mooie vlinder of een geurige bloem. Daarnaast is Aartje behoorlijk nieuwsgierig, avontuurlijk en enigszins eigenwijs en ondeugend, maar niet verwaand. Hij is een echte kindervriend, die kinderen alle aandacht geeft.

De show is inclusief geluid en een schitterend decor.


1