LEUKE ACTSBOB DE BOUWER

De muzikale bingoshow wordt gepresenteerd door Bart Bosch. Bart Bosch is de BN-er die bij

Razend populair bij kinderen tot 6 jaar. Het succes van Bob de Bouwer kent op dit moment geen grenzen. Hij is werkelijk razend populair bij kinderen zowel in Nederland als bij onze Zuiderburen.

Overal waar Bob de Bouwer verschijnt tijdens de Meet & Greet sessies op winkelcentra, kermissen loopt het storm. Kinderen (en ouders) staan in rijen om hun TV-held in het echt te ontmoeten.

Tijdens z'n sessie worden kinderen op verzoek gefotografeerd met Bob de Bouwer, zodat ze een blijvende herinnering aan hun held overhouden.

CLOWN MET BAKFIETS

Deze leuke clown met nostalgische bakfiets is inzetbaar op uiteenlopende evenementen. De bakfiets kan gevuld worden met premiums die de clown op een leuke manier uitdeelt. De bakfiets is eventueel in combinatie te boeken met een ballonnenclown.

  

 
CRAZY CLOWNSCLUB

De Crazy Clowns Club is een club van vijf opgewekte en gespecialiseerde clowns. Zij zorgen ervoor dat er overal wat te beleven valt.

U kunt een keus maken uit een ballonnen-clown, steltlopen-clown, goochel-clown, schmink-clown, uitdeel-clown, clown die heliumballonnen uitdeelt en een clown met springkussen

Met St. Nicolaas is de mogelijkheid om van de Crazy Clowns Club de Puike Pieten Club te maken.


 

 HEER DINGES

HEER DINGES .... kent veel vrolijke kinderliedjes. Die brengt hij met een gezonde dosis dinges. Heer Dinges is bioloog en zingt (en vertelt) dan ook het liefst over dieren en planten. Hij doet daar graag een dansje bij, en als zijn pet goed staat deelt hij ballonnen uit! Heer Dinges zingt de vogels uit de bomen en speelt daarbij op zijn dobro (ijzeren gitaar). Maar hij is ook heer en meester op kazoe, klomptamboerijn en neusfluit. Hierop speelt hij wiegwalsjes, peuterdeuntjes, kleuterklanken, kinderswing en mallemarsen, iedereen mag aansluiten! Minilessen: - Speel de neusfluit! (10 min) - Wat hoor ik daar? Vogelgeluiden (10 min) - Of een cursus op maat… Natuurlijk schudt Heer Dinges ook voor de grote mensen allerhande liedjes uit zijn dinges! PIPI LANGKOUS

Informatie op aanvraag
 
STELTLOPER

Tot wel 4 meter lang zijn onze steltlopers. Steltlopers zijn er in alle maten en figuren, of het nu gaat om een zwarte piet, clown of piccolo.
Zij kunnen ook voor alle evenementen worden ingezet, of het nu gaat voor een parade, sinterklaas intocht, opening of promotie, u zegt het maar wij zorgen er voor.