MAGIC & ILLUSIEDAN LE FAY

Dan LeFay is een van de populairste close-up/tafel goochelaars van Nederland. Als tweevoudig Nederlands kampioen close-up magic (1995, 2002) is hij een meester in het pure werk, waar Fred Kaps destijds in excelleerde.

Vaak omringd door zijn publiek tovert hij met alledaagse voorwerpen en leest hij je gedachten. Dingen veranderen in je handen…en in je hoofd! Stijlvol, actueel en met een flinke dosis humor.

Voor feesten en recepties, vakbeurzen en tentoonstellingen, privé en zakelijk, in elke situatie is Dan LeFay een smaakmaker waar nog lang over zal worden nagepraat.

 

 JUR LUITEN

Het repertoire van Jur Luiten is breed. Met bescheiden maar doeltreffende middelen wordt op elke locatie voor een representatieve setting gezorgd. Het optreden van Jur Luiten kan natuurlijk ook een formeel/traditioneel karakter hebben. En wordt altijd afgestemd op de groepsgrootte van het aanwezige publiek. Jur Luiten speelt graag en heel subtiel in op diverse thema’s. Een combinatie van thema`s is ook mogelijk. Evenals het koppelen van een specifiek thema aan uw dienstverlening, product of bereikte mijlpaal. Een goochelshow zonder thema decorstukken en themaoutfit maar - zoals gebruikelijk - in avondkleding. Maar dat is dan ook wel het enige gebruikelijke aan deze act... 
LOUIS BAERTS MAGIC

Louis Baerts, de man die met uw gasten letterlijk en figuurlijk "meerdere spelletjes speelt". Na elke minishow (ca. 15 minuten) die rondlopend of op een vaste plaats gebeurt zullen zij zich iedere keer weer afvragen of zij het nu waren die zoveel geluk hadden of dat die goochelaar er toch meer van af wist………
Diverse magische wondertjes komen bij U aan tafel of aan zijn eigen mobiele tafeltje schijnbaar vanzelf tot stand. Regelmatig zult U aan kreten of groepjes lachende mensen kunnen volgen waar Louis zich op het evenement bevindt.
Extra gelukkige gasten zullen beloond worden met zeer speciale prijzen, zoals speciale ballonsculpturen die de verwachting vaak te boven gaan!!!

 

 MARTIJN MARTELL

Dat het modelleren van ballonnen niet alleen bij kinderen in de smaak valt, heeft Martijn Martell al op vele feesten en partijen bewezen. Ook volwassenen staan vol bewondering te kijken hoe Martijn Martell, met een groot gevoel voor entertainment, van ballonnen de mooiste figuren maakt.

Naast het modelleren van ballonnen is deze jonge en enthousiaste entertainer ook bedreven in tafel goochelen. Een perfecte combinatie voor uw feest, maar natuurlijk is Martijn ook alleen als goochelaar te boeken.

Verrassing, verbazing en interactie zijn de sleutelwoorden bij deze artiest!


 ROB MOLIEN

Deze jonge en talentvolle goochelaar is een `magisch entertainer nieuwe stijl`, en Meervoudig Nederlands Kampioen. Ook in 2006 de winnaar van de Grand Prix, de hoogst haalbare Nederlandse Goochelprijs.
Geen duiven en konijnen meer en ook de ouderwetse cape en hoge hoed komen in zijn act niet voor. Rob gebruikt de goochelkunst om op eigentijdse en humorvolle manier zijn publiek te vermaken en te verbijsteren.
Als magisch entertainer is Rob een bruisende persoonlijkheid die pure energie uitstraalt. Wat opvalt is zijn veelzijdigheid. Van kleine gezelschappen tot grote bedrijfsfeesten, en van T-shirt tot maatpak. Van table-magic tot een fascinerende podium show, en van tuinfeest tot society. Als een kameleon weet Rob zich aan te passen aan zijn omgeving.
Naast zijn optredens in eigen land, heeft Rob ook heel wat internationale ervaring. Hij trad onder andere op in Las Vegas, Hawaii, Spanje, Belgie, Bulgarije, de Dominicaanse Republiek en in Engeland. Na zijn deelname aan het wereldkampioenschap verzorgde Rob diverse optredens in het `Magic Castle`in Hollywood. Volgens velen is dit het hoogst haalbare op het gebied van close-up goochelen en deze eer valt alleen op uitnodiging te behalen.


 

Door zijn passie voor entertainment en dankzij zijn success is Rob nu professioneel goochelaar. hij heeft inmiddels zijn bijdrage geleverd aan diverse radio en televisie programma`s en heeft bewezen dat hij op iedere gelegenheid een adembenemende magische show kan verzorgen.

Tenslotte is Rob niet voor niets `More then just Magic`!ROBIN MATRIX

Robin Matrix is met zijn charmante uitstraling, perfecte presentatie en zijn eigen stijl een echte magische entertainer die de gasten meeneemt in zijn wereld van magie, illusie en bedrog.

Robin Matrix is geboren en opgegroeid in Den Haag. Op zeer jonge leeftijd was Robin al erg creatief met goocheltrucs en dagelijks bezig met de magie. Vanaf zijn 10e verzorgt hij al optredens voor publiek en langzaam aan realiseerde Robin zich dat hij van goochelen zijn beroep zou gaan maken.

Momenteel boekt hij veel succes bij zijn optredens. Robin heeft tijdens veel goochelcongressen prijzen in de wacht weten te slepen.


1
RONALD MORAY

Ronald Moray, geboren in 1964 te Ede, was op jonge leeftijd al gefascineerd door de goochelkunst. In 1988 bereikte Ronald Moray de hoogste plaats in zijn klasse tijdens het wereldkampioenschap goochelen in Den Haag. In mei 1997 werd Ronald Moray, samen met zijn collega Peter Vogel bekroond tot: Nationaal Kampioen Table-Magic. Tevens won Ronald met Tony Wilson en Peter Vogel de 1e prijs originaliteit, met een totaal nieuwe illusieshow "The Stooges". In totaal won Ronald 5 prijzen op dit congres.

De bekroning op zijn werk kreeg Ronald tijdens het huwelijksfeest van Z.K.H. Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima, alwaar hij was gevraagd om op te treden voor alle vorstelijke en koninklijke gasten van het bruidspaar. U begrijpt een betere referentie kan hij niet noemen!


1

1
WINFRIED EN ANGELIQUE

Na het behalen van het Nederlands kampioenschap in de goochelkunst hebben Winfried & Angelique in diverse Europese landen, de USA en Japan in grote televisie en theatershows opgetreden.
In 1989 waagde Winfried samen met zus Angelique de stap naar het illusionisme. Winfried & Angelique ontwikkelden een fantastische act van hoogstaand niveau. Het was ook niet verwonderlijk dat zij met deze act Nederlands kampioen werden.
Momenteel presenteren Winfried & Angelique hun nieuwe show met daarin zeer verassende, spectaculaire en dus onnavolgbare illusies!

1