ONE MANS BANDS
ERIC NEWMAN

Eric Newman brengt dans, feest en luistermuziek voor jong en oud. Als zangerentertainer werkt hij geheel volgens de wensen van zijn publiek. Een veelzijdig repertoire en jarenlange ervaring staan garant voor een perfect verzorgde bruiloft, bedrijfsfeest, receptie of dinerdansant.

Als zanger brengt Eric Newman onder andere het volgende repertoire: reggae, wals, rock & roll, soul, foxtrot, dance classics, slowdance, Engelstalig allerlei en natuurlijk een zeer uitgebreid Nederlands repertoire ( Frans Bauer, René Froger, André Hazes etc.), polonaise en andere feestmuziek. Ter omlijsting van recepties, buffetten en/of diners beschikt Eric Newman over een live gezongen `easy listening`-repertoire op gespreksniveau!

Daarnaast biedt Eric de mogelijkheid tot diverse showacts. Kortom een zeer veelzijdige artiest die een `voor ieder wat wils`-mix maakt. Het grootste gedeelte van de show wordt live gezongen. Ter afwisseling wordt er DJ muziek gedraaid. Wanneer gewenst worden er naast zang en DJ muziek enkele (komische) showacts ten tonele gevoerd, zodat een aantrekkelijke, veelzijdige en afwisselende feest en showavond ontstaat, die voor iedereen wat leuks te bieden heeft!

 

Eric Newman is ook te boeken als: zanger/presentator voor bijvoorbeeld uw winkelcentrum, als special guest alias Johnny Talento met 30 minuten feestmuziek van Hollandse bodem, of in een avondvullende hilarische dinershow Diner en Showcafé John en Gré met zangeres Kitty Bonte.

Kortom Eric Newman is een veelzijdig artiest die voor u graag een programma op maat maakt!

GENE TRAVIS

Gene is één van de meest veelzijdige artiesten van Nederland. Wie eenmaal zijn stem gehoord heeft is aan zijn lippen gekluisterd. Grappen en grollen of juist stijlvol, dit alles is Gene niet onbekend. U zult genieten van zijn Pavarotti act en nog veel meer.
Onbekend maakt onbemind. Sta mij daarom toe de zangerentertainer Gene Travis aan u voor te stellen. Gene Travis is een rasartiest. Met hart en ziel stort hij zich telkens weer in het vrolijke avontuur om zijn publiek te vermaken. Wie eenmaal zijn stem heeft gehoord, is aan zijn lippen gekluisterd.
Bij Gene Travis ontmoeten muziek en humor elkaar op ludieke wijze. U zult verstelt staan van zijn uitgebreide Top 100 repertoire en u zult lachen, gieren, brullen om o.a. Zijn Phantom of the Opera act. Tevens heeft Gene voor een dame uit het publiek een leuke verrassing. Zij wordt tot Miss Holland gebombardeerd en krijgt een speciaal voor haar geschreven lied cadeau.

Gene maakt tijdens zijn optredens gebruik van keyboards, gitaar en orkestbanden. U huurt één man in en u krijgt het geluid van een compleet orkest. Aan het volume wordt veel aandacht besteed.
NIEK VIANEN

Niek Vianen is een zanger en toetsenist met een veelzijdig repertoire. Niek Vianen voelt perfect wat zijn publiek wil en past zijn muziek en geluidsniveau daar direct op aan. Er wordt gespeeld op de modernste keyboards en geluidsapparatuur.De optredens van Niek Vianen zijn LIVE met andere woorden: er wordt geen gebruik gemaakt van floppy`s en of andere playback hulpstukken. Zijn muzikaal talent wordt aangevuld met een hoge dosis enthousiasme en spontaniteit. Mensen die houden van een enorme inzet en korte pauzes zijn bij hem aan het juiste adres.Zanger en toetsenist Niek Vianen is de man die U zoekt voor gastoptredens en dag en avondvullende programma`s zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en vele andere festiviteiten.