ONE MEN SHOWS


BENNIE SOLO SHOW

Bennie, kind van gescheiden ouders, vader in de bouw, moeder in de feestartikelen, heeft na zijn kostschoolperiode acteerlessen gevolgd. Hij was ‘aanwezig’ in diverse soapseries en Sesamstraat was hij de letter ‘B’.

Nu, gefrustreerd door mislukt succes en uiterlijk vertoon, vormt Bennie het uitgangspunt voor een avondje smartlap in zijn voorstelling ‘Bennie’s Solo Show’. Zingen doet hij het liefst, u roept en hij draait, smartlap of disco, het maakt allemaal niet uit. Daarnaast kunt u zelf artiest zijn, want Bennie neemt op verzoek Karaoke voor u mee!

U kunt de avond samenstellen zoals u dat wilt; met live zang en entertainment, met dansmuziek en/of karaokeshow. Themafeest en gastoptredens van bekende of minder bekende artiesten behoren ook tot de mogelijkheden.

De avond kan voor hem, maar zeker ook voor u niet meer stuk!!!

 

Niets is te gek voor Bennie. Houdt u dus van gezellig feesten, dan hoopt Bennie u snel eens te ontmoeten.

Daarnaast is Bennie ook te boeken als tussen of finale act of als entertainer presentator om op uw evenement de feestvreugde te verhogen.2

ERIC NEWMAN MUSICSHOW

 

Entertainer Eric Newman brengt dans, feest en luistermuziek voor jong en oud. Als zangersentertainer werkt hij geheel volgens de wensen van zijn publiek. Een veelzijdig repertoire en jarenlange ervaring staan garant voor een perfect verzorgde bruiloft, bedrijfsfeest, receptie of dinerdansant.

Als zanger brengt Eric Newman onder andere het volgende repertoire: reggae, wals, rock & roll, soul, foxtrot, dance classics, slowdance, Engelstalig allerlei en natuurlijk een zeer uitgebreid Nederlands repertoire ( Frans Bauer, René Froger, André Hazes etc.), polonaise en andere feestmuziek. Ter omlijsting van recepties, buffetten en/of diners beschikt Eric Newman over een live gezongen `easy listening`-repertoire op gespreksnivea

 

Daarnaast biedt Eric de mogelijkheid tot diverse showacts. Kortom een zeer veelzijdige artiest die een `voor ieder wat wils`-mix maakt. Het grootste gedeelte van de show wordt live gezongen. Ter afwisseling wordt er DJ muziek gedraaid. Wanneer gewenst worden er naast zang en DJ muziek enkele (komische) showacts ten tonele gevoerd, zodat een aantrekkelijke, veelzijdige en afwisselende feest en showavond ontstaat, die voor iedereen wat leuks te bieden heeft!

Kortom Eric Newman is een veelzijdig artiest die voor u graag een programma op maat maakt!


2