OPENINGSHANDELINGEN


BALLONNENWAND

Voor uw feestelijke (her)opening kunt u gebruik maken van een ballonnenwand. Deze wand wordt op maat gemaakt, eventueel in de bedrijfskleuren. Door een druk op de detonator, wordt het randvuurwerk ontstoken en knallen de ballonnen, hierdoor wordt de ingang, object of tekst zichtbaar. Dit alles gaat gepaard onder begeleiding van muziek, die mede voor een opbouw van de spanning zorgt.

Kortom: een mooie en spectaculaire openingshandeling!


 
BIONISCHEMAN

Uitgangspunt is dat de handeling zelf verricht wordt door bijvoorbeeld de directeur en dat de bionische man daarbij assisteert. Aansluitend aan een introductiespeech wordt er op een rode knop gedrukt en klinkt er futuristische muziek.

Met veel rook, flits en geluidseffecten komt de bionische man binnengereden. In zijn hand draagt hij een glazen koffertje. Daarin zit de chipcard waarmee de handeling verricht kan worden. Hij feliciteert de directeur (of burgemeester, of…), er ontstaat enige hilariteit en overhandigt het koffertje.

De directeur haalt de chipcard door de chipkaarthouder en stuurt daarmee bijvoorbeeld het volgende aan:

 

• Er wordt een computeranimatie opgestart waarmee een nieuwe site geïntroduceerd wordt.
• Er wordt een film vertoond waarin het oude bedrijfspand langzamerhand verandert in het nieuwe.
• Er wordt een nieuwe machine in gebruik genomen. Bijvoorbeeld het opstarten van een nieuwe drukpers, waar vervolgens het eerste drukwerkje uitrolt.
• Er ontbrandt een flashscherm, er valt een valdoek of er knalt een ballonnenwand en het nieuwe logo wordt zichtbaar.

Het mag duidelijk zijn dat er nog vele andere varianten mogelijk zijn.
CHAMPAGNEFLES

Voor uw feestelijke aangelegenheden kunnen wij voor u een gigantische acht meter hoge champagnefles plaatsen, die al van ver te zien is.

Op deze fles zit een etiket waarop uw eigen tekst of logo te zien kan zijn.

Bij de opening springt de kurk met een flinke knal van de fles, waarna de `champagne` begint te bruisen: 400 ballonnen zweven boven uit de fles de lucht in.

Een feestelijke openingshandeling met een leuke eyecatcher.

 

 MEGATAART OPENING

Voor uw feestelijke aangelegenheden kunnen wij voor u een gigantische taart plaatsen. Op deze taart zit een etiket waarop uw eigen tekst of logo te zien kan zijn. Deze taart kan tijdens uw evenement als blikvanger dienst doen, maar ook worden gebruikt als openingshandeling of voor een ballonnenwedstrijd. Na een druk op een detonator zweven 250 heliumgevulde ballonnen de lucht in. Een feestelijk gezicht!

 

 

 

 1

MOTORAGENT

Hét voorwerp waarmee een nieuw pand geopend wordt of een bijzonder cadeau dat wordt aangeboden, is vanzelfsprekend van onschatbare waarde. Daarom wordt de gouden sleutel/ chipcard/ cadeau o.i.d onder escorte aangevoerd.

Wanneer de directeur (burgemeester,…) de sirene in werking stelt komt er een motoragent in nostalgische motorkleding op zijn minimotor aangereden. Achter zijn motor met zwaailicht hangt een aanhangwagen met daarop een zware brandkast. Samen met de directeur gaat de agent de cijfercombinatie te lijf.

Wanneer het ze gelukt is de brandkast te openen, ligt daar het cadeau of het voorwerp waarmee het pand officieel geopend kan worden! Een productie waarop, naast de hierboven beschreven versie, nog vele andere varianten mogelijk zijn.1

1

OLD BATTLE CANNON

Het Old Battle Cannon is een ouderwets oorlogskanon dat doormiddel van een lont kan worden afgevuurd. Zodra het lont is opgebrand zal het kanon 8 shots slowfall confetti of streamers afvuren in de gewenste kleur(en). Het kanon wordt draadloos op afstand bedien en schiet 10 tot 25m! ver. Een prachtige eyecatcher!

 

  


1

1


RONALD MORAY

Korte Biografie van Ronald Moray; Ronald Moray, geboren in 1964 te Ede, was op jonge leeftijd al gefascineerd door de goochelkunst. In 1988 bereikte Ronald Moray de hoogste plaats in zijn klasse tijdens het wereldkampioenschap goochelen in Den Haag. In mei 1997 werd Ronald Moray, samen met zijn collega Peter Vogel bekroond tot: Nationaal Kampioen Table-Magic. Tevens won Ronald met Tony Wilson en Peter Vogel de 1e prijs originaliteit, met een totaal nieuwe illusieshow "The Stooges". In totaal won Ronald 5 prijzen op dit congres.

De bekroning op zijn werk kreeg Ronald tijdens het huwelijksfeest van Z.K.H. Prins Willem Alexander en Prinses Maxima, alwaar hij was gevraagd om op te treden voor alle vorstelijke en koninklijke gasten van het bruidspaar. U begrijpt een betere referentie kan hij niet noemen!

Ronald heeft verschillende mogelijkheden om een feestelijke opening te laten plaatsvinden, waarbij de interactie met het publiek centraal staat!

 
Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
De tijdsduur van de show is ongeveer 10 minuten.

1

1

ZWART GEBLAKERDE OBER

Deze opening is vooral passend wanneer een pand officieel geopend wordt en de gasten ook dan pas het pand betreden. Gasten worden vaak ontvangen in een tent, buiten of in een nabij gelegen ruimte. Daar nodigt een stadsomroeper de gasten uit naar de entree van het pand te komen. Hij draagt al declamerend een, op rijm geschreven, tekst voor Aansluitend loopt hij met de directeur of burgemeester naar het kanon dat gericht is op de deuren van het nieuwe pand. De stadsomroeper overhandigt de fakkel aan de directeur. Deze ontbrandt het kanon. De spanning stijgt… Met een enorme knal, een flits en een rookwolk slaat de kanonskogel in. De deuren van het pand vliegen open. Net wanneer de gasten denken dat hiermee de officiële opening een feit is, volgt er nog een gimmick. Wanneer de rook optrekt, komt er vanuit de deuropening een compleet zwartgeblakerde ober naar buiten gewankeld. Ongelukkigerwijs stond hij met z`n champagne nét achter de deur! Terwijl hij de champagne aan een select groepje gasten uitserveert, voorziet de bediening de overige gasten van een glas champagne. Er kan een feestelijke toast uitgebracht worden...
1