PIANISTENCEES COOLS

Pianist Cees Cools verzorgt al meer dan 16 jaar muziek voor diverse feestelijke en zakelijke gelegenheden zoals recepties, diner dansants, directiediners en huwelijksfeesten. Door de grote diversiteit van het repertoire kunt u met pianist Cees Cools alle kanten op! Zo wisselen instrumentale en vocale jazz, latin, luisterliedjes en dansbare popmuziek elkaar af waardoor niemand zich hoeft te vervelen.

 

  CHRIS PLU

Met een klassieke opleiding achter de hand werd Chris al op 17-jarige leeftijd gevraagd om als pianist/gitarist mee te werken in een orkest.Hij deed veel ervaring op in diverse bands en speelde ook solo voor particulieren als pianist tijdens diners en recepties.

Ook als begeleider van zangers en zangeressen heeft hij zijn sporen verdiend. Hij heeft de begeleiding verzorgd van een zanger en zangeres, die een cd hebben gemaakt voor het Humanistisch Verbond. Met hen heeft hij vele malen opgetreden in alle delen van het land.

Zijn repertoire is uitgebreid. Jazz, pop, licht klassiek, Weens, Hongaars, musical en cabaret, enzovoorts. Het liefst speelt hij op een vleugel of piano, maar als die er niet is, ( of in slechte staat is) kan hij zijn keyboard meenemen.

Dat hij zich blijft vernieuwen blijkt wel uit het feit, , dat hij nog steeds les neemt voor zijn hoofdinstrument: de piano, met tegenwoordig als bij-instrument de contrabas.