PRESENTATIE


ERIC NEWMAN

Eric Newman is een ervaren presentator en inzetbaar tijdens uw feest of evenement. Geheel volgens uw wensen en met het doel van de avond in het vizier, zorgt hij voor; de rode draad, draagt hij uw boodschap uit, presenteert een spel of kondigt sprekers aan. Door zijn jarenlange ervaring in de entertainmentbranche voelt Eric zijn publiek haarfijn aan. Humoristisch of stijlvol... met Eric Newman kunt u alle kanten op!
 MARJOLEIN HEESTERS

Met interactie als sterkste wapen zal Marjolein uw evenement altijd serieus benaderen, maar tegelijkertijd met een knipoog presenteren. Vrolijk en op theatrale wijze kondigt zij uw sprekers of artiesten aan, zet uw jubilarissen in het zonnetje of presenteert zij spellen of quizzen, door haar op maat gemaakt in overleg met u. Haar verrassende presentatie is luchtig en altijd met respect voor uw gasten, zodat zij er op zullen terugkijken als een gezellig en professioneel onderdeel van uw evenement. 
ROB MOLLIEN

Public Speaker Is een vak apart en Rob verstaat dit vak . Op zijn geheel eigen (ontspannen) manier kan Roboptreden als public speaker op vergaderingen, meetings, productpresentaties en beurzen. Zijn jarenlange podium ervaring zorgt ervoor dat hij ontspannen en zelfverzekerd voor zowel kleine als grote groepen kan spreken. Waarom Rob Mollien als uw public speaker? - Een heldere en duidelijk verstaanbare stem - Een warme, zelfverzekerde persoonlijkheid - Ervaren - Origineel en creatief - Vernieuwend - Interactief met uw gasten Kortom,