SHOWS


BALLOONS BROTHERS

Blues music, high speed ballooning and comedy all mixed up in a dazzling show. Mart and low, they are cool and nice, you get everything twice!
"The Balloons Brothers" zijn nu te boeken als openingsact of spectaculair intermezzo met hun act van ca. 10 minuten. Eventueel kunnen The Balloons Brothers aan het einde van deze act een persoon op sensationele wijze tevoorschijn laten komen.
De act wordt van The Balloons Brothers verzorgd met eigen decor en eventueel met eigen geluid. The Balloons brothers - Europees Ballon entertainers van het jaar 2005!

 

 
COCKTAILBAR

Naast de theaterprogramma`s beddengoed en Scharrellakens brengt dit trio het decoratieprogramma Sculpturen. Deze kunnen afzonderlijk of in combinatie gebracht worden. In sculpturen vormt de groep een levend decor. Op stijlvolle ronde podia met gordijnen en passende verlichting treft u verstilde figuren aan.
Door hun bijna continue aanwezigheid lijken ze hier al sinds jaar en dag te staan. Toch zal de oplettende toeschouwer zien dat er leven schuilgaat in de beelden. Zij ontwikkelen zich langzaam tot adembenemende sculpturen. De levende beelden verlenen uw festiviteiten een artistieke meerwaarde. Deze decoraties van allure verrijken de sfeer en verlevendigen uw presentaties.
De beelden zijn uitstekend inzetbaar op de zijkant van een podium, naast toegangsdeuren, aan de zijkant van een buffettafel, aan weerszijden de garderobe, maar natuurlijk ook middenin de feestzaal tussen het feestgedruis. De sfeervolle beelden bewijzen dat decors niet altijd plat hoeven te zijn.

 
FAKIR

Kitty Hagen staat centraal in deze spectaculaire en eigentijdse show met vuur, glas, spijkerbed en vlijmscherpe zwaarden.
Er zijn diverse thema`s mogelijk: China, Venetië, Oriëntaals, Jungle, Mexicaans, Mysterie en Horror. 

 

 

 MAGIC BAR

V.I.P. Magic is de duo naam van Emiel Lensen en Rob Mollien. Deze unieke mix van twee mensen met beide hun eigen talenten legde beide heren geen windeieren. Grenzen verdwenen (veel internationale optredens) en het onhaalbare werd behaald. NATIONAAL KAMPIOEN 2006 en zelfs prijswinnaars op het WERELDKAMPIOENSCHAP. Meer dan 90 % van de optredens verzorgd Rob samen met Emiel. Een gouden duo !

Dit is de eerste en één van de beste acts die Emiel en Rob hebben ontwikkeld. Inzetbaar op diverse evenementen en met een maximale impact. Deze spectaculaire en bruisende act komt op iedere gelegenheid goed tot zijn recht! Achter deze speciaal hiervoor ontwikkelde bar presenteren Emiel en Rob een doorlopende Magic-Show. Uw gasten kunnen zo lang blijven en zo vaak terugkomen als hij of zij wenst. De Magic Bar is een echte Feel-Good-Magic-Act.
The Magic Bar is compleet voorzien van licht en geluid en is met zijn 4 x 3 meter een echte eyecatcher op uw locatie.MISTER ICE CREAM

Vanuit de authentieke Maras ijston biedt de in originele klederdracht uitgeruste Mister Ice Cream zijn verrukkelijke ijs aan de gasten aan. Voordat Mister Ice Cream echter zijn exclusieve ijs aan zijn watertandende publiek prijsgeeft, wordt door Mister Ice Cream een fenomenale show opgevoerd. Al goochelend en jonglerend weet Mister Ice Cream jong en oud binnen enkele seconden met zijn show en verfrissende heerlijkheden te fascineren. En als de gast van zijn ijsje wil genieten dan ziet hij ze vliegen...althans zijn ijsje. Tja, Mister Ice Cream is zo vlug als water. Lachen, gieren en brullen.

 


REPTIELEN SHOW

"Ferry Torrez" is de Finishing Touch op Uw feest of evenement.
Ferry verzorgd een reptielen spektakel met: Wurgslangen, Krokodillen, Leguanen en Vogelspinnen. Tevens mogelijkheden voor ontvangst en tafelanimatie met slangen en vogelspinnen.

1
TISSUE ACT

Hoogzwevend in de lucht laten de acrobaten alle stemmen verstommen met adembenemende dans en luchtacrobatiek in sierlijke doeken. Theatrale live muziek en abstracte vormen in fantasievolle kostuums brengen het publiek in vervoering. En dan plotseling...een bloedstollende val, wauw! Een verrassend en spectaculair optreden!

Deze act is uitvoerbaar met diverse kleuren tissue en in verschillende variaties: als solo, duo, trio, kwartet of kwintet.

Deze acts kunnen ook op maat gemaakt worden, aangepast aan uw evenement. De sfeer van de uitvoering kan variëren van intiem sensueel tot expressief en up- tempo
1

1
VUUR EN SLANGENSHOW

De vuur en slangenshows van Darcana bevatten allemaal de volgende elementen: vuur op het lichaam, vuur in de mond, vuurspuwen en diverse slangen van klein tot een python van +/- 4 mtr. De shows worden begeleid door prachtige muziek en schitterende kostuums.

The Legend
In ‘The Legend’ brengt Darcana een adembenemende show met vuur & slangen die uitstekend te plaatsen is in een piraten, muiterij of middeleeuws getint feest. “Een legende, in de kwade zin des woord. Dat is zij ...... die onbekende zeevaartster. De angst van alle zeebonken, admiraals, maar ook van andere piraten. Haar kwade verwrongen geest zorgde voor onbeschrijflijke en afschuwelijke taferelen, overal waar zij voet aan land of aan boord zette.....

 


 

The Ceremonie
In ‘The Ceremonie’ brengt Darcana een mysterieuze show met vuur & slangen die uitstekend te plaatsen is in fantasie, griezel en mysterie getinte feesten. Tevens is deze show ideaal voor productpresentaties en openingen. Het licht dooft .... een schim van een magische verschijning wordt zichtbaar .... angstaanjagende koormuziek.... pentakel.... fakkels..... rook en slangen! Een zeer indrukwekkende show!

Oriëntaal Magic
In ‘Oriëntaal Magic’ brengt Darcana een prachtige show met vuur & slangen die uitstekend te plaatsen is in Oosters getinte feesten. Tevens is deze show ideaal voor feesten zonder een thema waar een verzorgd maar indrukwekkend kijkspektakel gewenst is. Een adembenemende, Oriëntaals getinte show die door de beheerste muziek en luxe uitstraling een sfeer achterlaat als dat van een Oosters sprookje.

Darcana is een combinatie van schoonheid & spanning!


1