SPAAN EN LATINBOLERO BAND

Live muziek uit Cuba en Latijns-Amerikaan. De muziek is gebaseerd op de traditionele Son Montuno en de Cubaanse Rumba. Een grote kant van het repertoire bestaat uit muziek van Buena Vista Social Club en Trio Matamores. Heerlijke muziek met een zeer aanstekelijke performance. Neem een reis naar Cuba en Zuid-Amerika met Bolero Band: Rumba Cubana, Son montuno, Rumba en Son Cubano, Danzón, Guaracha en romantische Bolero’s.

 

 


 CARLOS RIVAS

Geboren in Montevideo Uruguay, was hij al vanaf jonge leeftijd gefascineerd, door de levende ritmes van Latijns-Amerikanen muziek. Sinds 1979 vermaakt hij het Europese publiek met zijn gevarieerde repertoire. Carlos heeft een uitgebreid repertoire van Spaanse en Latijns-Amerikanen nummers, inclusief de klassiekers van de oude, Zuid-Amerikaanse muziek en vele andere oude en moderne Spaanstalige liedjes.

 

 

 

 DUO ALEGRIA

Een duo met veel ervaring in het live muziek spelen. De optredens van duo Alegria zijn het best te beschrijven als een unieke combinatie van Spaanse, Latijnse en Flamenco muziek.Akoestisch en mobiel, of versterkt naar wens. Zeer geschikt voor Spaanse themafeesten en bruiloften en/of bedrijfsfeesten met een zuidelijke menu. (tapas, paella, sangria en…..Spaanse muziek!).

 

 

 

 DUO SONRISA

Het duo Sonrisa bestaat uit Marcos Gomes uit Venezuela, op piano en zang: een mooie sensuele stem, die prachtig combineert met de soms pittige, en dan weer zwoele saxofoon swingend bespeeld door Miek Miek; zij neemt ook een deel van de zang voor haar rekening.
Samen vormen zij een heel charmant duo, dat zowel op de achtergrond kan blijven, als voor het nodige entertainment kan zorgen en in contact treedt met het publiek, indien de situatie daarom vraagt.

Sonrisa is solo te boeken en als duo voor feestjes en als achtergrondmuziek, eventueel uit te breiden tot grotere band met trio, kwartet of kwintet.
De stijl van Sonrisa is allround. Veel Zuid-Amerikaanse en Caribische stijlen zoals: Salsa, Merengue, Soca, Bolero, Reggae, Samba, Bossa Nova, Cha-cha-cha, Rumba en Calypso, maar ook pop, jazzy, funky en soul repertoire hoort tot de mogelijkheden.

De musici van Sonrisa hebben jarenlange ervaring in de muziek en het plezier van het met elkaar spelen straalt er vanaf. Zij weten overal wel een gevoelige snaar te raken of het bewegen van de heupen te stimuleren. Ook een kleine merengue of salsa dansworkshop hoort tot de
mogelijkheden om het ijs te breken en ook de onervaren danser op de vloer te helpen.EUGENIO MARTINEZ

Een briljant gitarist die al vele prijzen gewonnen heeft, een van de snelste akoestische gitaar spellers aller tijden. Beïnvloed door een generatie grote gitaristen zoals Paco de Lucia, Al di Meola en John Mc Laughlin, brengt hij virtuoze gitaartechnieken samen met oude en nieuwe ritmes. De levende ritmes van Spanje, Zuid-Amerikaanse rumba`s, donkere zigeunerflamenco en Latin Jazz improvisaties, beschrijven de muziek dat Eugenio speelt met plezier.

 

 

GRUPO ALEGRIA

De optredens zijn het best te beschrijven als een unieke combinatie van Spaanse, Latijnse en Flamencomuziek. Twee gitaristen en twee danseressen, zanger en zangeres brengen uw feest in Spaanse sferen. Akoestisch en mobiel, of versterkt naar wens. Zeer geschikt voor Spaanse themafeesten en bruiloften en/of bedrijfsfeesten met een zuidelijke menu (tapas, paella, sangria en…..Spaanse muziek!).

 

 

 
LATIN BAND

Heerlijke muziek met een zeer aanstekelijke performance. Neem een reis rond de Latijns talige landen. Flamenco (inclusief Flamenco dans), Rumba Flamenco, Bulerias, Tango`s Gipsy Kings, Son montuno, Rumba en Son Cubano, Cubaanse, Mexicaanse en Braziliaanse muziek vormen het zeer swingende repertoire. Deze geweldige band is een combinatie van muzikanten en Flamenco danseressen.

 

 

 

 LOS DEL SOL

Los del Sol is een uniek veelzijdig duo dat door jarenlange ervaring verschillende spraakmakende acts en shows heeft ontwikkeld. Dit multi-instrumentale en vocale duo laat met hun combinatie van panfluiten, Mexicaanse Mariachis, Caribische ritmes en Latijnse Top 40 iedereen versteld staan. Doe je ogen dicht, dan klinkt het als een orkest, doe je ogen open, dan zie je dat al die ritmes en klanken slechts door twee mensen worden geproduceerd: LOS DEL SOL".
Met hun repertoire, waarin ze zich ook beurtelings kleden in Indiaans, Mexicaans en tropisch kostuum zal succes verzekerd zijn!

LOS DEL SOL speelt alle soorten muziekgenres uit Zuid-Amerika, Mexico en de Cariben, NL:
Muziek uit Zuid-Amerika en het Andesgebergte met panfluiten variërend van 5 cm. tot 1,5m. groot. Ook hedendaagse ritmes gecombineerd met panfluiten en andere autochtone instrumenten.Mexicaanse muziek, Mariachi, Rancheras etc in origineel Mariachikostuum!Caribische muziek, Salsa, Merengue, Cumbia, Bachata, Mambo, Cha-cha-cha, Son, Lambada, Bolero etc

En verder natuurlijk ook hedendaagse latin Top 40 muziek!MARIACHI GROUP

Heerlijke traditionele Mariachi muziek en moderne nummers uit de Mexicaanse repertoire. Gitaar, zang, Solo Gitaar en trompet. Van duo tot 10 persoonsband. Compleet met kostuums en Sombrero`s voor Mexicaanse avonden.

Met de Mariachi band kunt u ook deze prachtige Mexicaanse danseressen boeken. Mogelijk vanaf 1 danseres (of een danspaar man/vrouw) tot een complete Mexicaanse dansgroep.