SPECIAL ACTSDICK DE WITTE

Een muzikale, komische act waarin zang, muziek, mime en humor zijn samengevoegd tot een wervelend schouwspel. Verbazend, verrassend, soms vertederend, maar bovenal puur amusement.
De vocale en instrumentale presentaties op trompet, viool en drums krijgen een extra dimensie door de ongebruikelijke en daardoor komisch wijze waarop Dick ze bespeelt. Zijn sterke mimiek en spitsvondige grappen zorgen voor een boeiende show van internationale allure: Muziek & Comedy.

 

  NIEK BOES

Gefascineerd door theater, muziek en de kleinste geluidjes begon Niek Boes op 5-jarige leeftijd zijn artistieke leven, waarmee hij als klein jochie vrienden en familie vermaakte en harten veroverde. Zijn Donald Duck monoloog, onbegrijpelijk en geheel ontbloot van welke betekenis dan ook, maakte op de regionale radio diepe indruk. Twente viel massaal voor de jonge Boes. Vier jaar later werd Niek lid van het gerenommeerde Stadsjongenskoor uit Oldenzaal - een koor dat zong voor Paus Johannes Paulus de II - en maakte een tournee door Nederland. Intensieve trainingen en zanglessen volgden om zijn stem klassiek en technisch te scholen. Niek begon zijn officiële carrière in 1988. Hij was 14 toen het eerste contract de deur uit ging. Naast zijn studie trad Niek op in binnen en buitenland met zijn befaamde en unieke theatershows. In 1990 ”Niks Zeggen, Slap Lachen”, in 1992 ”Van F16 tot Trabant”. In de loop der jaren ontwikkelde Niek met zijn stem een scala aan niet van echt te onderscheiden geluidenimitaties die hij in zijn shows verwerkte. Een nieuwe theatervorm werd geboren en met zijn nieuwe show “The Art Of Voice” volgden vele voorstellingen in landen als: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Ierland, Nigeria, Finland, Frankrijk, België, Bosnië, Cyprus en Luxemburg.THE ALLEY GIRLS

"The Alley Girls" draaien al weer enige jaren mee in de showbusiness. In 1996 is het damestrio ontstaan en al snel maakte zij bekendheid met de geweldige formule van hun show: seventies! Zo waren zij te gast bij Theo van Gogh voor de opname van zijn programma: “De Hunkering” en vele malen in het spraakmakende programma: "De Nacht Suite", van Christine van der Horst. Verder stonden ze al snel op landelijke evenementen als: De Gay Pride te Amsterdam en De Tilburgse Kermis. Ook vele vak en dagbladen, zoals De Nieuwe Revu en De Telegraaf, besteedden aandacht aan hen. Kijkt u op deze site naar één van onze TV opnames.

Liz, Penelope en Christine vormen de huidige formatie. Hun spetterende show heeft een hoog glamour gehalte waarin voornamelijk The Three Degrees en The Supremes de revue passeren. Uw gasten staan swingend op de vloer en worden teruggebracht naar de 70’s

Buiten de Nederlandse grenzen zijn The Alley Girls geen onbekende. In 1998 vond hun eerste performance plaats in Engeland waar o.a. Leicester op de agenda stond. Een uitzinnige menigte danste mee op de muziek en geschiedenis werd geschreven. Ook Spanje nodigde de dames uit om tijdens de zwoele zomeravonden de vakantiegangers te laten genieten, van de bekende discobeats. De gehele show staat bol van de glitter en glamour, snelle acties en geweldige muziek. In rap tempo volgen de nummers elkaar op en er is geen tijd om stil te blijven staan. Met name het Motown geluid passeert de revue. Succes verzekerd!!! Want wie kent de bekende melodieën van o.a. Baby Baby, You Can’t Hurry Love en Dirty Old Man nu niet?THE KING OF COSPEL

The King of Gospel presenteert; OH HAPPY DAYS!

Met een overrompelend meezing en mee swing spektakel laat
The King of Gospel uw feestlocatie op zijn grondvesten schudden. Alsof het nog niet genoeg is wordt de show verpakt met een behoorlijke dosis humor. The King of Gospel... wie eenmaal zijn stem heeft gehoord is aan zijn lippen gekluisterd. Deze show van Internationale allure maakt van ieder feest een onvergetelijke happening! Uw feestdag wordt beslist....A HAPPY DAY!!!!

Deze act wordt uitgevoerd door zanger/entertainer Gene Travis en is te boeken in een feestversie als opening of slotact van uw (bedrijfs)feest, desgewenst uitgebreid met twee danseressen. In subtielere vorm is deze act uitermate geschikt tijdens een huwelijksvoltrekking.