SPECIAL EFFECTS


BUBBLE EFFECTEN

Wie kent het effect niet? Bubble effecten zijn effecten met een groot aantal zwevende zeepbellen. Bubble effecten zijn tegenwoordig weer enorm populair en het effect kan worden ingezet bij allerlei soorten Evenementen (modeshows, concerten, bruiloften etc.)

 
 
CO2 EFFECTEN

De CO2 effecten zijn krachtige witte rookpluimen van CO2uistoot. Het effect is bekend van Ibiza waar in grote discotheken een grote hoeveelheid CO2 over het publiek heen wordt geblazen. De mensen zullen een kort moment in de rook staan. Deze rook is in tegenstelling tot de normale rook zeer dicht en wit van kleur. Door de extreem koude temperatuur van CO2 zal het publiek tevens flink verkoeld worden. Met eigen ontwikkelde CO2 Jets en meetapparatuur zorgen wij ervoor dat dit verbluffende effect geheel ongevaarlijk kan worden uitgevoerd. 


CONFETTIE EFFECTEN

Effecten met slowfall confetti komen oorspronkelijk uit de United States en zorgen voor een fabelachtig hoogtepunt tijdens events, shows, openingen, presentaties en onthullingen. De laatste jaren zijn slowfall confetti effecten ook in Nederland en de rest van Europa razend populair. De kleuren van de slowfall confetti bepalen het effect. Met zilver of gouden glitter ontstaat er een glamour effect maar met vrolijke felle kleuren ontstaat er een zeer feestelijk effect. Tevens kan er worden ingespeeld op bepaalde bedrijf of logo kleuren. De slowfall confetti is gegarandeerd 100% brandvrij volgens de norm NEN-EN-ISO 11925-2:2002. Op verzoek zenden wij vooraf een testcertificaat van TNO waarin de brandvrijheid wordt bevestigd.

Standaard kan er worden gekozen voor slowfall confetti rechthoekjes, hartjes, rondjes, bloemen vlinders of sterren. Alle slowfall confetti vormen hebben een afmeting van 55mm breed. Deze grootte zorgt ervoor dat de confetti zeer lang in de lucht blijft dwarrelen en dus ook makkelijk is op te ruimen. De papieren tissue confetti is tevens biologisch afbreekbaar en zal dus verdwijnen wanneer het met vocht in aanraking komt.SNOW EFFECTEN

Snow effecten zijn denkbaar in de breedste zin van de benaming. Wij werken met kunstmatige brandvrije sneeuw van biologisch afbreekbaar tissue materiaal of met sneeuw op schuimbasis. Snow effecten worden vaak ingezet bij discotheken, modeshows en theatervoorstellingen maar kunnen uiteraard ook zeer toepasselijk zijn bij overige evenementen.

 

 

 

 1

STREAMER EFFECTEN

Streamers zijn linten van brandvrij tissue papier of PVC glitter. Bij streamershots worden een aantal ontstekingsunits met lanceer buisjes geplaatst. De buisjes worden vooraf gevuld met een groot aantal opgerolde streamers. Het effect is dus een uitspatting waarbij een groot aantal streamers tegelijk afrolt. Deze uitspattingen lijken sprekend op vuurwerk boeketten.

 1