TRIO'SCROSSOVER

Crossover is een bijzonder professionele band die zich op verschillende fronten onderscheidt van andere bands. De band kan naar gelang uitgebreid worden met een drummer, gitarist, saxofonist of 1 of meer extra zangeressen.
De klanken van hun stemmen smelten perfect samen en stelt hun hierdoor in staat de meest uiteenlopende nummers te brengen. Zij beschikken dan ook over een zeer breed repertoire dat uiteenloopt van dansbare nummers uit de Top-40, swingende Zuid-Amerikaanse samba’s, Nederlandstalige krakers tot Country of Rock & Roll. Door dit breed schalige repertoire weten zij gemakkelijk in te spelen op de wensen van het publiek. Themafeesten is Crossover niet vreemd of het nu gaat om de jaren 60, rock `n roll, 70 & 80ties. In aangepaste kleding zullen zij met u door te tijd reizen.
Ook als achtergrondformatie voor diners of soortgelijke gelegenheden hebben zij zich iedere keer weer opnieuw bewezen. Hun stralend enthousiasme en zeer professionele werkwijze zal iedere avond voor jong en oud doen slagen.
Uiteraard is Crossover ook te boeken voor een akoestische set, tijdens uw huwelijksceremonie.
HOTELL

Wil je een spetterend feest voor jezelf en je gasten? Wil je jezelf eens echt vermaken? Wil je dat iedereen met veel genoegen terugkijkt op jouw feest? Hotell staat gastvrij voor je klaar. Met Hotell amuseren wij jullie met onze muziek en onze acts; Drie oude rotten in het vak met een behoorlijk jonge uitstraling. Met muziek voor jong en oud van swingende soul, blues, reggae, rock en house tot ballroom en latin. Muziek moet lekker in de oren klinken. Daarom is ons geluid goed afgestemd op jullie feest; zwoele klanken voor een tropische avond, rustige melodieën bij het diner, strikt danstempo als er in stijl gedanst wordt en swingende ritmes bij een wervelende show. Met belangrijke aandachtspunten: de juiste muziek voor het juiste publiek en met het juiste volume.

Rond de volgende thema`s zijn we veel meer dan muzikanten: Blues Brothers, Elvis Presley, Zuid Amerikaans, Beatles, Country en Seventies.
Voor de grotere zalen of voor de feesten met meer dan 150 genodigden, of gewoon voor de klant die net even iets meer wil, werken we samen met AVI-MUSIC. Met hun indrukwekkende licht en geluidsinstallatie zorgen zij voor een extra spetterende uitstraling.

Als jullie het naar jullie zin hebben, hebben wij het ook. Daar gaan we voor, bij elke gelegenheid. Let us entertain you!
JACK IN A BOX

Trio Jack-in-a-Box brengt op eigen wijze een breed en uitgebreid repertoire, van 60`s tot recente hits, van jazz tot disco, en van rock tot reggae. Met zang, gitaar, bas en saxofoon zet Jack-in-a-Box een verrassend complete sound neer, en brengt ze de grootste hits aller tijden op eigen `unplugde` manier opnieuw tot leven.

In zanger/gitarist Sonny Griffin heeft Jack-in-a-Box een ervaren frontman met een uitgebreid repertoire en een fantastische stem. Samen met zijn muzikale partners op basgitaar en saxofoon kan hij met de meest uiteenlopende omstandigheden uit de voeten.

Door het compacte formaat en brede repertoire is Jack-in-a-Box zeer veelzijdig inzetbaar, van receptie tot bedrijfsfeest, van bruiloft tot evenement. Rustig als het moet, swingend als het kan. Stijlvol, professioneel en enthousiast. De perfecte muzikale omlijsting voor iedere gelegenheid.

Sonny Griffin is ook te boeken als soloartiest (zang/gitaar) voor kleinere feesten, diners en recepties.

 JOYRIDE

Joyride bestaat uit zangeres Marthy en het duo Ekkerman & Bes, welke beide gitarist / zanger zijn en zij verzorgen optredens door heel Nederland op o.a. bedrijfsfeesten, partyschepen, bruiloften, dinershows, vakantieparken etc. Deze drie professionele en gelouterde artiesten, brengen een zeer breed repertoire van Engels- en Nederlandstalige nummers in de meest uitéénlopende genres, dus voor elk wat wils. Zij hebben met hun repertoire dan ook al van menig feest een succes gemaakt. Voor een geslaagd feest met een relaxed begin en een spetterend einde, bent U bij Joyride dus aan het juiste adres.

De gitaarpartijen en drie stemmige zangpartijen worden live ingevuld, ondersteund door in eigen beheer opgenomen orkestbanden, waardoor Joyride de sound heeft van een volledige band. Joyride beschikt over een eigen professionele geluidsinstallatie, geschikt voor een ruimte tot ± 450 personen. Deze geluidsinstallatie is wat volume betreft volledig aan te passen aan al Uw wensen en de ruimte die "Joyride" nodig heeft is minimaal 2 x 3 meter. Tevens beschikt Joyride naast uiteraard aangepaste kleding, over een lichtset van diverse programmeerbare gekleurde spots, diverse lichteffecten, een rookmachine en een decordoek. Joyride is daarom uitermate geschikt voor elk feest op welke lokatie dan ook, of dit nu een grote of kleine zaal is.

 


Joyride is ook te boeken in een showconcept, waarin 2 showblokken van ± 30 min. van het Showteam in desbetreffende showkleding, op het feest kunnen worden ingepast.TELSTARS

De professionele dans en showband THE TELSTARS , bewijst met haar jaren ervaring steeds weer te behoren tot de betere formaties in Nederland. THE TELSTARS staan overdag, s’avonds, in privé of zakelijke sfeer, met veel of met weinig gasten, altijd op passende wijze TOT UW BESCHIKKING .

Noem THE TELSTARS en je noemt ENTERTAINMENT. Neem een bruiloft, deze is vanaf de openingsdans een feest van en voor iedereen. De persoonlijke benadering en de vermakelijke teksten in het welkomstwoord van de bandleden, betekenen het startsein voor de gasten om zich te verzamelen op de dansvloer. Vanaf dat moment zijn de gasten er dus de hele avond bij betrokken en zo wordt het feest gedragen. Om het vervolgens de hele avond op zijn top te houden zijn de pauzes bijzonder kort en gevuld met passende achtergrond muziek.

De ervaren kapitein aan het roer, zijn jonge enthousiaste mede bandleden, het allround repertoire en het gebruik van professionele apparatuur, dragen bij aan een perfect af gemixte en sprankelende sound die doet denken aan een tweemaal zo groot orkest. De bandleider zorgt als rots in de branding voor een geluidssterkte die altijd aangenaam is voor ieder zijn oor en maakt zo de avond voor iedereen.

 


Muziek kan een feestavond maken maar ook breken! Door een orkest aan te bevelen neemt u een grote verantwoordelijkheid op u. The Telstars bewijst met haar jaren ervaring steeds weer te behoren tot de betere formaties in Nederland. Mocht u The Telstars als avondvullende omlijsting van een Bekende Nederlandse artiest inschakelen, dan bent u zeker van een goede warming-up van het publiek en ook na het artiestenoptreden zullen zij de sfeer hoog houden. De inbegrepen professionele geluidsinstallatie die tot ca 750 personen ondersteund (B-set), is al vele malen met succes ingezet voor o.a Wolter Kroes, Nick & Simon, Jan Smit, Peter Beense en anderen.UPDATE

Zoals u mag verwachten van een beroepsorkest met de naam Update - wat letterlijk moderniseren / bij de tijd brengen` betekent - doet deze formatie er alles aan om een professionele uitstraling te bewerkstelligen. Correcte kleding, de nieuwste apparatuur, een vriendelijke en correcte houding tegenover hun klant en openstaan voor suggesties m.b.t. de repertoirekeuze en een voor ieder te accepteren geluidsvolume vind Update op de eerste plaats komen. Update kan trots gaan op een rijk muzikaal verleden.

In de afgelopen 20 jaar hebben zij ruim 2500 optredens van verschillend kaliber op hun naam staan. De opdrachtgevers en hun gasten kunnen terugblikken op een grandioze avond die mede door de professionele inzet van Update een succes is geworden. Ook de samenwerking met diverse bekende artiesten is hun niet vreemd. U ziet in een hoog tempo een perfecte en swingende performance de revue passeren waar de vonken vanaf vliegen. Update heeft een performance die leidt tot volle dansvloeren. Top-40, dance-classics, rock & roll, reggae, easy-listening, Nederlandstalige pop, rock, maar ook een gezellige meezinger, foxtrot, wals, engelse wals of tango e.d spelen zij met veel plezier.


De Juiste keuze. Ervaring, enthousiasme en een dosis humor behoren tot de eigenschappen van de Update muzikanten. Hierdoor zijn zij in staat om soepel op iedere situatie in te spelen. Zowel jong als oud zullen zich uitermate vermaken.Als u besluit Update te boeken, dan heeft u bij voorbaat gekozen voor een succesvolle party die mede door de perfecte geluidsinstallatie, spectaculaire lichtshow, de fantastische muziek en een professionele performance vol show en entertainment een absoluut hoogtepunt zal zijn, waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten.VALENTINO

VALENTINO`S ONE MAN BAND
Op 6-jarige leeftijd begon Valentino met vioollessen. Op zijn 14e kwam daar ook nog de gitaar bij, tot op heden zijn grote passie. Valentino speelt ook verdienstelijk keyboard, en behaalde tevens een aantal eerste plaatsen op zangconcoursen. Al op jonge leeftijd stond hij voor grote volle zalen met zijn toenmalige band Cameleon. Hij speelde in heel Europa in diverse bands. In Nederland heeft hij de laatste 17 jaar met alle bekende artiesten op het podium gestaan. Met een mengsel van uitstekende geluidskwaliteit, virtuoos spel en zeer veel ervaring staat hij garant voor een perfect verzorgde avond. Valentino zal voor u en uw gasten moeiteloos van instrument wisselen, en daarbij zal hij u met zijn prachtige stem laten genieten van liedjes van oud tot nieuw. Zijn repertoire omvat zo’n 1000 liedjes in alle muziekstijlen. Ook is er een grote keuze aan anderstalig: Italiaans (± 4 uur), Grieks, Balkan, Zuid-Amerikaans e.d uw gasten zullen versteld staan van zijn schitterende gitaarspel dat hij aan tafel serveert. Eén blik op uw gasten en Valentino weet zijn repertoire feilloos aan te passen aan hun smaak.

 

DUO VALENTINO
De prachtige bij elkaar passende stemmen, de professionaliteit waarmee de instrumenten worden bespeeld en de gezelligheid waarmee Marieke en Valentino hun repertoire weten over te brengen zijn de ingrediënten voor een 100% geslaagde avond. Of het nu gaat om een receptie of een stevig feest, duo Valentino weet bij uw gasten de juiste snaar te raken. Van rustige luistermuziek tot de meest bekende dance classics, van de Griekse Zorba tot de nieuwste Top-40 liedjes, akoestisch of versterkt, zij kunnen ze moeiteloos overbrengen. Met twee gitaren en twee stemmen wordt eerst luistermuziek gemaakt, waarna het feest in alle hevigheid mag losbarsten. Door middel van draadloze systemen kan Valentino ook tussen uw gasten spelen en zo wordt het contact snel gemaakt. Omdat geen enkel feest hetzelfde is spelen ze niet volgens een van te voren opgesteld programma maar gaan ze in op de wensen van uw gasten.

Marieke stond op de middelbare school al op de planken als zangeres van de schoolband en trad later jarenlang voor het voetlicht met de allround band The Real Company. Ook solo had zij succes met haar platen “Something about you” en “So turned on”. Marieke is een zeer ervaren zangeres die in vrijwel alle muziekstijlen prima uit de voeten kan. Met haar krachtige stemgeluid krijgt ze iedereen de dansvloer op, maar vertolkt ze met evenveel gemak een gevoelige ballad.

TRIO VALENTINO
Spetterende show, aangepast aan uw gasten, inclusief licht & geluid. We starten rustig tot iedereen binnen is en dan laten we het feest beginnen. Wij maken er een sport van om het iedereen in de zaal naar zijn zin te maken. Dat doen wij door een groot repertoire van alle genres. Van jaren-60 tot nu, dance classics, feestmuziek en muziek uit verschillende landen (Italiaans, Spaans, Zuid-Amerikaans, Grieks, Klezmer, Zigeuner etc). Ook qua volume passen we ons aan, aan uw wensen.

Al ruim 30 jaar is Johan met passie actief in de muziek. En ruim 20 jaar daarvan verzorgde hij reeds concerten met een percussie-ensemble. Mogelijk zult u hem nog herkennen van zijn muzikale werkzaamheden bij diverse omroeporkesten zoals bijv. Freddy Golden of Harrie van Hooff en zijn drum-/percussiewerk bij o.a. Lee Towers. Meer recent speelde hij drums bij een rondreizend theaterprogramma van de Zonnebloem, met artiesten als Frits Lambrechts, Robert Paul en Joke de Kruijff. Ook speelde hij drums in de Big E-Award winnende show van het Dolfinarium. Als het echt feest moet zijn: Trio Valentino