TROUBADOURS EN GITARISTENHIERONYMUS VAN CAPELLE

Omdat je met een bakfiets niet op alle feestjes terecht kan. Besloot deze muzikale veelvraat om eens te kijken of hij de hel troep niet om zijn nek kon hangen. En ook dat lukte: onder de naam van Hieronymus van Capelle
doet hij de herinnering aan Nikkelen Nelis herleven.

 

  SONNY

Zanger Sonny Griffin begon als basgitarist in schoolbandjes en studentenbands, en ontdekte al snel dat hij ook aardig kon zingen. Als beginnend artiest deed hij met succes mee aan verschillende projecten, talentenjachten en bandcompetities. Naast een goede zanger met een soulvolle stem, bleek Sonny ook een getalenteerd songwriter. In de jaren die volgde verdiende Sonny zijn boterham met het spelen van covers in kroegen, op feesten en bruiloften, ressorts, cruiseschepen en hotels over de hele wereld, en ontwikkelde zich zo tot een solide en veelzijdig zanger en muzikant. Het repertoire is een verzameling soulvolle popsongs, die teruggrijpen op de rythm & blues van artiesten als Stevie Wonder, Isley brothers en Bill Withers. Een organische sound met een prominente rol voor akoestische gitaar, fender rhodes en hammond-organ.

 


WILLIAM SMULDERS

Het perfecte entertainment en de knaller voor uw feest of evenement!

Dat het publiek onmogelijk stil kan blijven staan bij een optreden van William Smulders is vooral te danken aan zijn muzikale kwaliteiten, uitstraling, heerlijke temperament en energie welke deze entertainer met zich meedraagt.

William Smulders treedt op in theaters, muziekcaf├ęs, casino`s en op festivals. Maar ook op een feest of op een receptie kan hij perfect laten zien waar hij goed in is. William deelde het podium met internationale artiesten zoals Wanda Jackson, Chris Montez en Linda Gail Lewis en hij stond in het voorprogramma van onder meer Blof, Volumia, Peter Koelewijn en Hans Dulfer.

Zijn repertoire: covers van de 50s tot de 80s, easy-listening tot dansrepertoire. Een combinatie tussen akoestisch en versterkt optreden is mogelijk. Veelzijdigheid is het sleutelwoord. William Smulders past zich aan de wensen van de klant qua repertoire maar ook qua geluid.

 

Extra act: jukebox act mobiel: U bepaalt welke hit u William wilt horen spelen en u heeft daarbij een ruime keus uit meer dan 100 songtitels! De klanken worden hierbij versterkt door een tot heuse Wurlitzer Jukebox omgebouwde krachtige speaker!

William is ook te boeken als duo William Smulders & SaxoTone met een fantastische saxofonist!