ACTIEVE UITJESBEACH EVENT

Op een klein uurtje rijden van de Randstad liggen de enorm ruime stranden van Ouddorp. Het is er schitterend breed en weids: een ideale plek voor allerlei sporten of een groot bedrijfsevenement.

BloKarten is kilometers scheuren op het strand. Het enorm ruime strand van Ouddorp is het beste strand van het vaste land om te racen op een BloKart. Het zand is er hard en glad en daardoor ga je al snel heel hard. BloKarten is er spectaculair en door iedereen te leren!

Natuurlijk zijn er nog meer sportieve mogelijkheden, zoals powerkiten, brandingkajakken of beachgolf. Activiteiten die u los kunt boeken of in combinatie met elkaar.

Op het strand heb je lekker veel ruimte om je uit te leven en de vrijheid om te doen wat je wilt. Tussendoor is er tijd voor pauzes bij een gezellige strandtent. Natuurlijk kan de dag feestelijk afgesloten worden met een BBQ of een feestavond in een sfeervolle locatie.STEDENTRIPS

Ontdek de leukste, mooiste en gekste plekken in een andere stad. Wij maken voor u een leuke dagtocht op maat!

Zo organiseren wij bijvoorbeeld dagtochten in Amsterdam. U wordt met een bus of een boot naar uw bestemming gebracht. Hier kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. U Bezoekt bijvoorbeeld de oudste kerk van Amsterdam, houdt een kroegentocht op de Zeedijk, neemt een kijkje bij een bewoner op de Wallen en bezoekt de "Bart Smit" voor grote mensen. Kortom Amsterdam is een stad met vele mogelijkheden.

Naast excursies is het ook mogelijk om andere arrangementen te boeken, zoals rondvaarten, citypuzzels of een GPS-aventure in alle grote steden!

Uw dagtocht kunnen we afsluiten met een diner in een sfeervol restaurant of een spetterende feestavond in één van onze locaties.
VIDEO QUEST

Daylight Superband is een van de beste allround orkesten van Nederland.

De zes entho

In teams gaat men op pad voor een unieke Quest met spionage als thema! U wordt hiertoe bewapend met videocamera, geluid, script, plattegrond en een koffer vol diverse "filmcrew"-benodigdheden.

Het spionagecomplot bevat o.a. een rouwende weduwe, een lijk en spionnen... (u wordt ook als zodanig gekostumeerd!). Ieder team speelt scènes, die uiteindelijk een heuse speelfilm worden, zelf gefilmd, geregisseerd en geacteerd! Creatieve vrijheid wordt hierbij door Siri`s jury zeer op prijs gesteld...

Ongetwijfeld zullen er nieuwe sterren opstaan en ons versteld doen staan van hun prestaties: bijvoorbeeld een nieuwe Roger Moore, Meryl Streep, Steven Spielberg of Jan de Bont!

 

T`s Avonds volgt dan (bv na een feestelijk diner) een Oscaruitreiking in stijl.
Tijdens de stijlvolle en feestelijke Oscaruitreiking krijgt u een selectie van de leukste filmfragmenten te zien. Ook zal onze Billy Cristal iedere teamprestatie kort op ludieke wijze bespreken.

enslotte worden dan de 3 Oscars uitgereikt: voor Beste Acteerprestatie, Beste Film en Origineelste Vondsten, waarbij de winnaars uiteraard het gouden beeldje krijgen uitgereikt en een dankwoord kunnen uitspreken …

usiaste bandleden van Daylight Superband, waaronder een zanger en een zangeres, zorgen voor een geweldige sfeer. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een bruiloft of een feesttent, met Daylight Superband is uw feest altijd geslaagd!

Daylight Superband staat garant voor een optreden met swingende muziek. Actuele hits worden afgewisseld met dance-classics en sterke medleys. Ook Nederlandstalige nummers, zowel feest als pop, staan natuurlijk op het programma. Het begeleiden van artiesten behoort eveneens tot de mogelijkheden en als extra is er nog een knallende Blues-Brothers act.

Daylight Superband speelt door de juiste repertoirekeuze goed in op de sfeer van de avond. De sets staan dan ook nooit van tevoren vast. Het belangrijkste is dat het publiek het naar zijn zin heeft en daar weet Daylight keer op keer weer in te slagen!

Eventueel kan Daylight Superband worden uitgebreid met een spetterende bazerssectie.